Oj Panowie, ale marudzą tutaj niektórzy.
Po 1 film był super, jak zwykle. DZIĘKUJEMY. Po 2 czy ktoś wpadł na pomysł żeby zaprosić LEHa na piwko do Piwnicy? Może z tego też by powstał jakiś ciekawy film
LEHu czuj sie zaproszony przy następnej okazji.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
LEH + ekipa - gratulacje! Po raz kolejny relacja z prawdziwego zdarzenia. Swietne ujecia i podoba mi sie to poczucie humoru ktore z pewnoscia da sie odczuc!
Zaciekawila mnie oczywiscie sprawa slupka na kartingu (opon), w ktore astra walnelismy ale w koncu nie wiem czy wylecialy poza obrys czy nie, sedzia jak widac w relacji tez chyba nie wiedzial Wylecialy nie wylecialy - punktow i tak tyle samo, tylko mnie tak po prostu ciekawi...
Podobal mi sie jeszcze motyw z garbusem ktory czesto i gesto sie krecil, wygladalo to tak ze mimo puszczonego gazu przez kierowce kola nadal myslaly czy zatrzymac sie czy nie, jakis czas reakcji tej niemieckiej mechaniki dziwny sie wydaje
Moja uwage przykula jeszcze czarna (czy granatowa) LADA motorsport - gdzie Ty kolego zgubiles amortyzatory? Przeciez jak jojo sie ta lada zachowuje...
Natomiast LADA Pattowa takich problemow nie ma, no i kierowca daje rade Zasluzony pucharek RWD! Bo czlowiek to nawet czasem nie wie jak sie da jezdzic rosjanka z taaaaakim bufetem! Kufel pojemnosci 1.2 litra 60 procent i prosze
A co do czasu czekania na relacje - cale szescie ze po 2tyg prawie wyszla, a nie od razu po rajdzie! Nie ma to jak powspominac i na trzezwo obejrzec to wszystko jeszcze raz... Tak wiec Piotrze_1 - nie marudz
Cieszę się, że nie wszyscy narzekają , a tak na poważnie to wielkie dzięki za wszystkie dobre słowa w naszym kierunku. Dzięki temu wiemy, że to co robimy ma sens, a to jest wielka satysfakcja.
Padera dzięki za zaproszenie - jak tylko będzie okazja to chętnie skorzystamy
Zawieszenie czarnej Łady też przykuło moją uwagę, choć przez chwilę myślałem, że to lowrider Może to jest dobry pomysł na nową klasę? Pilot musiałby, poza dyktowaniem, obsługiwać hydraulikę, a załoga dostawałaby dodatkowe oceny za styl Tak naprawdę to gratulacje należą się szoferowi, bo zapewne utrzymanie tego sprzętu na drodze nie było łatwe.
Dobrego grzańca to minimim dla LEHa, z klubowej kasy oczywiście. Zamiast tej kawki co niektórzy chcą spożywać dwa razy w tygodniu.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Ostatnio zmieniony przez Padera Czw 09 Mar, 2006, w całości zmieniany 1 raz
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Czw 09 Mar, 2006
Padera napisał/a:
Dobrego grzańca to minimim dla LEHa, z klubowej kasy oczywiście. Zamiast tej kawki co niektórzy chcą spożywać niektórzy dwa razy w tygodniu.
I to sie wlasnie Padera nazywa brak uznania dla pracy. Dwa razy w tygodniu musimy siedziec i zalatwiac jakies sprawy wlacznie z Twoimi (za free), a Ty nawet nam kawki żalujesz, która de-facto nie dla nas miała być tylko dla gościa, który się zapowiadał. Swoja drogą kiedy wreszcie ktos wpadnie w odwiedziny??? .
Panie Prezesie Adamie, szybciej przebierać nóżkami w sprawie mojej legitymacji czlonkowskiej a nie w biurze siedzieć Dopiero potem kawke chłeptać.
AdamB [Usunięty]
Padera napisał/a:
Panie Prezesie Adamie, szybciej przebierać nóżkami w sprawie mojej legitymacji czlonkowskiej a nie w biurze siedzieć Dopiero potem kawke chłeptać.
Proponuje zmienic klub, skoro w taki sposób sie odnosisz. Nie masz pojecia o tym co jest prowadzone w klubie i nic nigdy nei zrobiłeś dla klubu, a zabierasz zdanie. Szkoda słów, zeby z toba dalej dyskutować. Jak czytam twoje słowa to sie przykro robi, ale trudno... Prawdę mówiąc takich ludzi wolałbym, zeby u nas nie było. Bardziej zalezy nam na jakości członków niż na ilości. Twoją składkę jestem skłonny nawet oddać z własnej kieszeni. Ponadto powiem Tobie, że ja nie piję kawy.
Odnośnie legitymacji odpowiem ogólnie, że są one wytwarzane w Warszawie przez Polski Związek Motorowy i w zwiazku ze zmianą nazwy wszyscy otrzymają nowe.
Jak widać żarty na forum się źle kończą. Nie powinniście takich rzeczy pisać. Domyślam się że przewodniczący odwala kawał ciężkiej roboty i ma mało osób do pomocy. Wiem jak to jest, bo sporo trochę zajmuje się sprawami Klubu BMW Poznań. Jednak taki tekst jak żeś Adam umieścił jest przegięciem nawet jeżeli czujesz się pokrzywdzony niefortunnym żartem Piotra. Co innego jak się na żywo .... słowo napisane ma większą moc.
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
Po 1 jestem podobno członkiem od sierpnia 2005, a legitymacji nie mam
Po 2 to nie był niefortunny żart, tylko zamierzona złosliwość
Po 3 mam uczulenie na działaczy i za to wszystkich BARDZO SERDECZNIE PRZEPRASZAM.
Po 4 ja sie nie zajmuje działalnoscią klubową w biurze tylko używam gg jak ktoś czegoś nie wie.
Po 5 jak ktoś chce mnie wywalić z klubu to prosze bardzo, poddaje sie pod głosowanie na walnym.
Uuuuu panowie dajcie spokój. Zaraz mi się przypomina zgrzyt jaki 2 lata temu miały Winogrady z AW. Nic przyjemnego a wszystko z powodu lekko nadpobudliwego (trudne słowo ) tekstu na forum.
Nie bierzcie z nas przykładu bo nie warto.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Dopiero teraz ściągnąłem i obejrzałem.
Super!
Ale po cichu powiem, że byłem prawie przekonany, że humorystycznym elementem na końcu będzie mój wybryk na mecie kartingu
Ale nie ma co narzekać: Janice Joplin rules!!!
Tak sobie myślę...
...tego garbusa ciągle obracało, a był szybszy niż ja, więc...
...jechałem baaaardzo powoli, więc...
...ten merc był super hiper powolny.
Po 1 jestem podobno członkiem od sierpnia 2005, a legitymacji nie mam
Nie wiem czy wiesz ale legitymacje wyrabialismy w czerwcu i dla jednego hiper człopnka nie będziemy robić specjalnei w sierpniu, zwłaszcza, że na horzynocie była zmiana nazwy. Wiedziałeś o tym bo ci to tlumaczylem, ale pierdolić od rzeczy musisz.
Padera napisał/a:
Po 2 to nie był niefortunny żart, tylko zamierzona złosliwość
Zastnaów się co piszesz, bo to się kupy nie trzyma.
Padera napisał/a:
Po 3 mam uczulenie na działaczy i za to wszystkich BARDZO SERDECZNIE PRZEPRASZAM.
Zrób coś kiedyś w życiu to może ci przejdzie. Pierdolić każdy może.
Padera napisał/a:
Po 4 ja sie nie zajmuje działalnoscią klubową w biurze tylko używam gg jak ktoś czegoś nie wie.
To tylko dowód na to, ze zajmujesz sie tylko pierdoleniem od rzeczy.
Padera napisał/a:
Po 5 jak ktoś chce mnie wywalić z klubu to prosze bardzo, poddaje sie pod głosowanie na walnym.
Jak ci tak źle to sam zrezygnuj. Kiedy zakładaliśmy ten klub wcale nam nie zależało na ludziach któryz będą pierdolić od rzeczy.
Zresztą skoro nie masz szacunku do naszej pracy to wcale nie powinienes sie tu znalezc. Taki super pilot jak ty powinien byc od razu wchloniety przez jakis konkurencyjny klub. Być może Peter Solberg się po ciebie zgłosi.
Hmmm, czy tylko członków obowiązuje zakaz używania wulgaryzmów na forum czy Prezesów też?
Przepraszam jeśli kogokolwiek uraziłem i juz sie zamykam na tematy działaczy, być może sie nie znam na tej pracy. Sorki że nabałaganiłem na forum.
Prezes skoro jesteś prezezem czegokolwiek to Ciebie tym bardziej obowiązują pewne zasady. Nie to co ale jak napisałeś to ... pozostawie bez komentarza bo chyba wszystko widać. Żenada.
Szkoda gadać ....
Załatwiacie takie sprawy na prv bo się z tego forum chlew zrobi.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Pią 10 Mar, 2006
Ja nie jestem obecnie prezes i co więcej zrezygnowałem z bycia na pierwszym planie w klubie, po tym jak właśnie zauważyłem jaki jest ogólnie szacunek do wkładanej pracy. Od dwóch tygodni cały wolny czas, po tym jak przerwałem między innymi pracę zawodową aby poukłądac wiele spraw, poświęcam na bieganie po jakiś urzędach i z innymi duperelami. Mimo, ze mam mnóstwo innych rzeczy jeszce do załatwienia, to sprawy klubowe wysunąłem na pierwszy plan. Trudno się nie unieśc jak ktoś kto totalnie nic nigdy dla klubu nie zrobił, zabiera głos w sprawie obijania się. Nawet nie potrafi dojrzec, że to, iż ktos siedzi od czasu do czasu w klubowym biurze, to nie robi tego dla przyjemności, ale żeby na bieżąco prowadzić różne sprawy.
Po roku działalności naszego klubu wypracowaliśmy już pewne zasady, które coraz bardziej usprawniają różne działania. Od poniedziałku uruchomilismy biuro i jest to spory krok do przodu, aby prace w klubie nabrały tempa. Komentarz Padery odnosnie tych działań zauważyłeś... Po co nam ktoś taki???Dla mnie to jest żenujące. Określenie, że ktoś pierdoli od rzeczy jest dla mnie jedynym, które pasuje do tego co robi Padera, bo mówieniem tudzież pisaniem to trudno nazwać. Jak się okazuje to też jedyny ton jakim mozna trafić do Padery na tym forum, bo wczesniejsze komentarze, jak widac nie trafiły. Poza tym nie zamierzam być jakimś słodko-pierdzącym "prezesem". Jeśli ktos na forum rzuca absurdalne i celowo złośliwe zarzuty, to chyba mogę mu odpowiedzec tez na forum. Początkowo delikatnie, ale jak widac bezskutecznie. Miałem nadzieję, że kolega zejdzie na chwilę na ziemię i zastanowi się nad głupotami jakie wypisuje, ale on co gorsza brnąl dalej unosząc się wysoko nad ziemią. Jak ktos lubi pisac rzezcy tak mocno oderwane od rzeczywistości, to niech pisze je na jakimś niebiańskim forum. Siedzieć przed komputerem i stukac po klawiatuzre potrafi nawet moja półtoraroczna siostrzenica.
Adam, zacznij brać za to co robisz pensje i sie ode mnie odwal, chetnie dołoże pare zł do składki bo wiem że Ci zależy na Klubie. Ja tylko siedze przy gg i odpowiadam na pytania tych co sie mniej znają, zajmuje mi to wiecej czasu niz siedzenie w biurze. Taki jest mój bardzo skromny wkład w działalność klubu (statut mnie zobowiązuje do wspomagania i rozwoju sportu motorowego). Jak znajdziecie mi jakieś zajecie które mozna wykonywać w domu to bardzo chetnie sie zajme. Mam taką paskudną prace że siedze w domu.
Czyj wpis jest "żałosny" sie nie wypowiadam.
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam że musze balagan na forum robić
A o legitymacje marudziłem bo jutro jade czwarty rajd w tym roku i mi wszędzie marudzą o legitymacje klubową. Tylko o to chodziło na początku.
AdamB [Usunięty]
Wysłany: Pią 10 Mar, 2006
Padera napisał/a:
Adam, zacznij brać za to co robisz pensje i sie ode mnie odwal, chetnie dołoże pare zł do składki bo wiem że Ci zależy na Klubie. Ja tylko siedze przy gg i odpowiadam na pytania tych co sie mniej znają, zajmuje mi to wiecej czasu niz siedzenie w biurze. Taki jest mój bardzo skromny wkład w działalność klubu (statut mnie zobowiązuje do wspomagania i rozwoju sportu motorowego). Jak znajdziecie mi jakieś zajecie które mozna wykonywać w domu to bardzo chetnie sie zajme. Mam taką paskudną prace że siedze w domu.
Czyj wpis jest "żałosny" sie nie wypowiadam.
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam że musze balagan na forum robić
Piszesz cos o pensji, a jeszce wyżej kawy, która żartem była, żałowałes. Zastanów sie nad sobą. Odnosnei legitymacji temat jest ogolnie znany. Tego nie wyrabiamy my tylko PZM, który zleca to specjalnej drukarni. Dwa tygodnie zmieniliśmy nazwę, a ty już teraz chciał byś mieć wszystko. Tak jak mowiłem, w innym klubie pewnie byś już dostał legitymcję i jezeli tylko na tym ci zalezy to zwroc sie gdzie indziej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum