LEHu & ekipa jak zwykle bomba
Rozumiem, że kto debeściak ten w pierwszym ujęciu
Coś czuję, że tego gościa z merola możemy nigdy już nie spotkać. Co relacja to w d... dostaje
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Przepraszam za wynikłe komplikacje - wrzuciłem teraz film na inny serwer. Mam nadzieję, że będzie działać jak należy. Jeżeli ktoś będzie miał problemy, to niech da szybko znać.
Co do gościa w Mercu, to każdy wie jak jechał, ale nie do końca chodziło mi o robienie sobie z niego jaj, bo przecież każdy kiedyś zaczyna i nie od razu śmiga. Owszem lekko sobie poszydziłem, ale chodzi też o to, zeby facet pomyślał i jeżeli mu szkoda takiego auta na dziury lub po prostu jeszcze nie ma umiejętności pozwalających mu nim szybko jechać, to niech sobie kupi coś mniejszego i słabszego i niech na tym się uczy, bo coś mi mówi, że przeszkód finansowych nie będzie. No chyba, że się chciał po prostu pokazać, to niestety baaaardzo źle trafił i teraz ma
Uważam, że w filmach z rajdów muszą być oryginalne dźwięki samochodów. Jest może kilka dobrych filmów z samą muzyką, ale jak dla mnie ryk silników, pisk opon, chrobot szutru, skrzypienie śniegu, plusk kałuż, uderzenia podwozia o nawierzchnię (itd.) są nieodłączną częścią relacji. Żeby jeszcze można było czuć wszelakie zapachy...
Co do kierowców KRPP, a raczej ich rzadkiej obecności - robiąc filmy staram się po prostu wybrać najciekawsze ujęcia - nie patrzę kto i z jakiego klubu jedzie, tylko jak bardzo interesujący jest jego przejazd. Poza tym nie znam przynależności każdego kierowcy, tak więc bardzo mi przykro jak kogoś nie ma, ale to nie moja wina - moim celem jest zrobienie ciekawej relacji, a nie pokazanie określonych zawodników. Nie pomyśl sobie, że Twoja wypowiedź mnie zdenerwowała mlodyyy, ale przy okazji chciałem tą sprawę wyjaśnić.
Kristo co Ty masz za beton zamiast zawiasu
Przecież ten Twój bolid praktycznie się nie kładzie na zakretach
Żaden beton, Kristo po prostu zrezygnował z tradycyjnego zestawu amor+sprężyna (w końcu to waży) i puścił półośki przez coś w rodzaju kipy (uchwyt z dziórką/żeglarze wiedzą co to). :D:D
Widziałem na Mikołajkach Krista w lesie i to właśnie mi na myśl przyszło.
Wiem, że nikt nei pochwali Patryka, dlatego ja to zrobię. Zajebiste hamowanie na kartingu (co widac na filmie). Właściwie to nie tylko karting był dobrze odhamowywany. Przed każda metą zastanawiałem się czy się Tobie uda zatrzymać to auto w mecie... i co najlepsze zawsze sie udawało.
nie marudź. Ciesz się, że są jeszcze tacy ludzie na świecie, którzy robią tak
dobrze relacje właściwie dla własnej przyjemności i z miłości do rajdów.
Wszyscy przecież maja jakieś zajęcia i obowiązki:
Cytat:
jak moje życie prywatne/służbowe, które czasem, o dziwo, jest ważniejsze niż rajdy.
_________________ Granica poślizgu kontrolowanego znajduje sie daleko za punktem w którym instynkt samozachowawczy ustepuje miejsca manii samobójczej.
Ostatnio zmieniony przez Marko Sro 08 Mar, 2006, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum