Jeśli ktoś posiada zdjęcia pojazdów RystalTeam'u (biały cienias Michała D. i pomarańczowy bąk) proszony jest o przesłanie ich na mojego maila. hwanung@gmail.com
otóż nie. ze wszystkimi silnikami tdi w skodach i vw jest ten sam problem polegający na tym, że jak równocześnie naciska się gaz i hamulec to elektronika dławi silnik i nie pozwala na zwiększanie obrotów silnika.
to miała być ironia...
jeśli auto dławi się na lewej, to jej nie używamy.
lewa afe!
_________________ 318 is >150KM
320 i ~150KM
316 is =101KM
i wszystkie do wynajęcia... ffrent@gmail.com
panowie co wy na to abyśmy otwarli nowy temat z naszymi fotami?? sami z bratem szukamy zawsze fotek po rajdzie.. widziałem bardzo duzo ludzi robiących foty w czasie rajdu. myślę, że nasze forum to świetne miejsce aby się nimi pochwalic:)))
a ja chcialem serdecznie pozdrowic kolezanki sedziny z automobilklubu torunskiego! ktore, mimo kreciolkowatych prob, wprowadzaly optymistyczny zamet w umyslach startujacych zalog. Przynajmniej naszej zalogi do nastepnego rajdu!
i troche pozytywnej wyobrazni chopoki! a nie takie pitolenie jak w przedszkolu przed lezakowaniem
wy tam foty chce a ja oglądałem relacje na WTK i byłem w szoku bo nawet ciekawie była przedstawione choć brakowało dzwięku furek i mało dynamicznie, ale jak telewizja to pokazuje to atut dla sponsorów. Można by na kolejne kjs informować WTK by przyjechali:) Polecam oglądnijcie sobie ten program motorozacjny chyba otomoto sie nazywa
Tez wlasnie widzialem relacje w WTK i jestem bardzo mile zaskoczony, bo juz dawno nie widzialem relacji z KJS trwajacej dluzej niz 30 sek. Mysle ze zapraszanie Pana z WTK to swietny pomysl na promocje rajdow w naszym miescie a dodatkowo swietna reklama dla sponsora.
Jeszcze jedno - jutro tj środa o 11:00 i 17:00, czwartek 14:10 i piątek 22:45 na wtk będzie motomania. Jak ktoś ma możliwość nagrania to plizzzzzz.
Widziałem fragmenty - kawałek przejazdu ojca, chyba kristo jest, subaryna, jakaś łada, Krotoski ale nie wiem który ...
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Ostatnio zmieniony przez DeZ Wto 28 Lut, 2006, w całości zmieniany 1 raz
Dolaczam sie do prosby. Ladnie CLK objechali I nawet moje autko widac na poczatku Jakby bylo czyste i nie mialo rozwalonego zderzaka to by pewnie dluzej pokazali
Jeszcze jedno - jutro tj środa o 11:00 i 17:00, czwartek 14:10 i piątek 22:45 na wtk będzie motomania. Jak ktoś ma możliwość nagrania to plizzzzzz.
Widziałem fragmenty - kawałek przejazdu ojca, chyba kristo jest, subaryna, jakaś łada, Krotoski ale nie wiem który ...
Nie mam karty TV- więc nagrałem na kamere- ale jakość tego jest fatalna.
Faktycznie pojechali CLK na całej lini- Jak ten program widział kierowca- to pewno szybko się pozbedzie fury
czesc. przyszedl czas podsumowan dziekuje za uwagi czytam je z uwaga. mozna dlugo dyskutowac na temat trasy prob itp ale mysle ze rajd mozna zaliczyc do udanych duza frekwencja cieszy i nie zawazyla nad zmiana harmonogramu a tego sie obawialem. z kazdej takiej imprezy wyciagamy wnioski ja je wyciaglem pozdr
dokladnie tak krzywhooooo !!!tylko wszystko jeszcze zalezy od tego czy auto posiada obd2 i system can który własnie tym steruje a system ten wystepuje w vw od 2002r
miałem octavię z 2001 przy deptaniu jej lewą odcinała paliwko....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum