Auto: w marzeniach
Wysłany: Pią 16 Cze, 2006
„XIV Rajd Inowrocławski”
Impreza odbędzie się w dniu 2 lipca 2006 roku.
Start – godz. 10:30, Meta – godz. 14:30
Start - STADION MIEJSKI- brama główna, ul. Wierzbińskiego, Inowrocław
Meta – INOFAMA- ul. Metaowców
Park zamknięty – INOFAMA- ul. Metalowców
Impreza zostanie przeprowadzona w ciągu jednego dnia i składa się z jednego etapu oraz z 3 sekcji .Na trasie zlokalizowanych będzie 17 prób sprawnościowych, 3 PKC. Nawierzchnia trasy i prób: szuter, asfalt, beton. Długość trasy: ok.84 km.
Wysokość wpisowego wynosi 70 zł (załoga zrzeszona) i 140 zł (załoga niezrzeszona).
Mam mapki z zeszłego roku, jak ktoś chce to prosze na maila albo gg.
Chwilowo na stronie http://www.iks-ino.pl/?i=1 jest tylko regulamin uzupełniający, tubylcy mówią że pare dni przed rajdem będą mapki.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Ja jade
Padera, mozesz odebrać moją legitymacje, bo pewine nie pojawie sie w Poznaniu do tego czasu.
I skoro załogi muszą być zrzeszone to szukam pilota.
bizer [Usunięty]
Wysłany: Pią 16 Cze, 2006
ino jest bardzo fajne, ciekawe i dobrze zorganizowane, próby tez są fajowe, szutrowe i palcykowe ale słupków nie ma duzo a jak sa to łatwe dosyć.
ja jade na 100% i serdecznie zapraszam.
w zeszłym roku chyba własnie z poznania ktoś smigał trampkiem i dużym fiaciorem- pozdro chłopaki
na 100% będzie też pavel, jedna łada z torunia, honda crx, 3 lub 4 maluchy, wesoły lanosem
a po rajdzie był dobry obiadek a nie jakieś tam kiełbasy z wodą
bizer [Usunięty]
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006
mam na kompie próby z zeszłego roku. moge wysłać komuś, kto wrzuci je na serwer bo jest to plik rar a nie bede kazdej po kolei wklejal do tego watku.
kto am taką mozliwośc to poprosze o meila.
Auto: w marzeniach
Wysłany: Nie 18 Cze, 2006
Nie bedziecie mieli tak wielu fotek.. bo mnie nie bedzie. Niestety nie moge sie tam zjawic. Rodzice mnie nie zawioza to po pierwsze, a po drugie, nawet moze i znalazla bym dojazd, ale nie moge. Przykro mi bardzo, bo chcialabym..
no, sal dzieki za wrzucenie na neta prób z zeszlego roku, zapraszam sersdecznie m,aluchy, tr3ejk, swiety dawac !!!!
szkoda ze trabika nie bedzie łada będzie jedna z torunia (1,3lpg)
będe ja, na bank jeszcze 2 bobki, moze jeszcze 2 z płocka, do tego honda crx, golf 4x4, lanos chyba też sie wbije, kilka sc w tym jeden z torunia
tam jest bardzo fajnie, nie pożałujecie. jedzonko smaczne jest.
naprawde polecam
W zeszłym roku był limit 40 załóg a wystartowało coś koło 25, więc myślę że ze spokojem można pojechać w ciemno.
Rajd organizacyjnie bez zarzutu, jedzonko też było dobre, ale trasy jednak obfitujące w pachołki. Może coś się zmieni w tym roku, bo napędzić to się tam praktycznie nigdzie nie można było. Naprawdę fajna była próba na torze crossowym
Phobos jak mówisz że tam trasy obfitują w pachołki tzn że jeszcze na pachołkowatym rajdzie nie byłeś, wierz mi, da sie ustawić sporo więcej słupków niż było w zeszłym roku.
Co do zgłoszeń to zawsze warto zadzwonić i sobie zarezerwować miejsce
Biuro do dnia 1 lipca 2006 znajdować się będzie w siedzibie Inowrocławskiego Klubu Samochodowego, ul. Andrzeja 29, tel. 357-92-50, fax. 353-24-29,
e-mal: prezesks@ineria.pl
W dniu 2 lipca 2006 od godz. 7:00 w Biurze Zawodów- ul. Metalowców, ”Inofama"
Rada dla pilotów: po odbiorze dokumentów pilnować kwitów na obiad bo obiadki dają super
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006
DeZ, nie każdy robi takie świetne rajdy jak Ty, że mapki opatrzone opisem i dokumentacją fotograficzną są dostępne kilka tygodni przed rajdem Musisz się do tego przyzwyczaić - lepiej w piątek niż na miejscu
No to sie w piątek forum rozgrzeje do czerwoności
DeZ, Ty ładnie pomykasz na trasie i nie za szybko jak na R5 można by sie umówić i ruszyć razem. My chcemy być wcześnie żeby jeszcze pozwiedzać troche.
Wysłany: Sro 28 Cze, 2006
Ważna informacja! Po wysłaniu zgłoszenia mailem, o dziwo - w odpowiedzi otrzymujemy mapki prób. Polecam Nie wiem, dlaczego mailem wysyła, a na stronę nie wrzuci - ale cóż
Bardzo ładnie że są jakieś mapy, ale chyba kilku miły pan z Ino nie wysłał bo w regulaminie stoi jak byk że ma być 17 prób. Pożyjemy, zobaczymy co sie dalej pojawi.
Bo może stadion mieski, szybkość hamowanie, slalom i RC będą jechane 2x tak samo, prawie by się uzbierało 17
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
bizer [Usunięty]
Wysłany: Sro 28 Cze, 2006
w tamtym roku szh było raz, slalom 2 razy, tor rc 2 razy, stadion 2 razy, lotnisko 2, i ta cała reszta 2 razy i były jeszcze 2 próby słupkowe których tu nie widac.
radze zwrócić sobie uwage na to ze próby an "indrogu" to odcinki miedzy dużymi dosyć kupami piachu itp i czasami kupki te zmieniają swój kształt, wielkośc i czasami usytuowanie, ale ciezko to obejżeć dzień szybciej bo jest to na terenie zamknietym , chyba ze pan pilnowacz będzie miły i was wpuści na obadanie sprawy.
kolejna rzecz to lotnisko, troszke dziur, szutrowa droga zakręt ten lewy jest pochylony dziwnie jakoś a nawrót jest w wysokiej trawie, troche bez sensu
dalej paged wyglada dziwnie ale jest prosty jak sie go obejży z bliska
nie wiem co wam jeszcze napisac zeby troche ułatwić sprawe
A co sie kryje pod tajemniczym napisem "uwaga" na lotnisku?
Jest to takie miejsce którego lepiej z bliska nie ogladać, "mała" dziura jeśli dobrze pamiętam. Trza być na tyle wcześnie żeby wszystko obejrzeć.
Jeśli chodzi o ilość map to ostatnio był jeszcze stadion miejski jechany w drugą strone, tor cross jechany w drugą strone no i plac w Tucznie z 3 próbami, akurat wychodziłoby 17 z tymi co są mapy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum