Witam wszystkich na forum i pozdrawiam uczestników Monte Karlino 2009.
Chciałbym Was zaprosić do nas nad Morze, na 1 rundę Pucharu Polski Automobilklubów i Klubów. Przygotowania już się toczą pełną parą, zmodyfikowaliśmy nieco trasę, ale spokojnie, najlepsze miejsca prób zostają a na lotnisku będzie ich nawet więcej.
W sobotę otworzyliśmy listę zgłoszeń. Zapraszam stronę rajdu www.montekarlino.pl .
Plik zgłoszenia jest w dziale DOKUMENTY - wystarczy druknąć wypełnić, podpisać i odesłać
Co do wpisowego, to jak zapewne wiecie w tym roku podniesiono je na 200 dla zrzeszonych i 300 dla niezrzeszonych. Nam udało się przeforsować małe rabaty i u nas wygląda to tak:
zrzeszeni 180zł
niezrzeszeni 270zł.
Limit zwiększyliśmy o 10 w porównaniu do zeszłego roku do 60 załóg.
Cały Automobilklub Koszaliński pozdrawia i czeka na zgłoszenia!
Kuba - nie generalizuj dla nas maksimum to nie minimum - jak napisałem w pierwszym poście zeszliśmy z ceny. Wiem, że to niewiele, ale zawsze coś. Próbowałem zostawić wpisowe na zeszłorocznym poziomie, ale nie przeszło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum