W bydgoszczy bylem chyba 2 lata temu. Wiekszosc asfaltu . Piekne proby na kartodromie . Kosteczka na parkingu marketow i pod hala łuczniczka, nie wiem co sie zmienilo od tamtej pory , ale kartodrom i market sa na bank.
Fajnie by bylo tam pojechac , ale chyba kasy nie starczy i autko jeszcze nie gotowe
Generalnie nie mam daleko To zależy od siły finansowej, ponieważ magnolia trochę zkillowała moje auto.
_________________ Piotr Bydgoszcz
Śpieszmy się kochać opony... Tak szybko odchodzą!
bizer [Usunięty]
Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006
w zesżłym roku market, zajezdnai autobusowa, łuczniczka, kartodrom, boiska w szkole jakiejs , same asfalty i raczej słupokolandia niestety.
w tym roku przebudowali tro kartingowy to bedzie fajnie i to tyle z atrakcji całej bydgoszczy
rozmawiqałem z tymi co trase układaja w tym roku.
całośc asfaltowa, słupki będa służyły tylko do zwalniania pedkości na trasie czyli szykana ewentualnie slalomik jakis i pozatym ograniczenia trasy np zeby nie scinac zakretów itp
nie bedzie krecenia sie wokół tych słupków, zadnych potrójnych nawrotów i jeżdzenia na 1 biegu!!!!!!!!!!!
próby mają być szybkie, cały kjs około 70-80 km długości próby będa miały około 900 metrów, niektóre łączone, kilka prób na zamkniętych odcinkach asflatowych- drogi jakies stare
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum