Wysłany: Sob 11 Lut, 2006
Piotr_1 napisał/a:
Cytat:
Piotrek trafiliście jakieś taryfy?bo pozycja raczej odległa...
Nie, bez taryf i co ciekawe nie pojechałem najgorzej.
Bez taryf, cud No, ale było kilka wpadek na nawrotach na przykład i na lotnisku. Ale fakt, z taką przyczepnością tyłu to niewiele mogłeś zrobić... Opony porażka. Ciekawe jakby było na węższych. Bo po takim lodzie to chyba najlepiej na łyżwach A badanie techniczne to porażka była - można odnieść wrażenie, że nas tam nie lubią
Wysłany: Sob 11 Lut, 2006
Dziwne, że nikt nie wpadł na to, żeby po takim lodzie pojechać na... felgach! Samych, gołych felgach! Założę się, że ranty by się elegancko wgryzały w lód...
Wysłany: Pon 13 Lut, 2006
Piotr_1 napisał/a:
A ten zielony malczan 1200 to jakiś demon wojny w ogóle!! W rwd będzie robił pogrom!!!
Podobno mieli coś z gazem, silnik przerywał i dało się jedynie 0/1 - albo do dechy albo wcale Ale dobrze im to wychodzi A tak poza tym to nie 1200, a 1100.
fajny filmki, tylko coś samochod czasem mało dynamicznie poruszają ciekawe czemu hehehe czyżby tam duzo lodu było
Dobrze ze jest ktoś jeszcze na świecie kto potrafi zmątować fajny filmki
Wysłany: Pon 13 Lut, 2006
Try3ek napisał/a:
fajny filmki, tylko coś samochod czasem mało dynamicznie poruszają
Jeśli nie byłeś w Lesznie to musisz wierzyć nam na słowo - to jest BARDZO dynamiczny film, jak na tegoroczny Rajd Yeti Sam się zdziwiłem jak go obejrzałem, serio
patrząc na filmik musze stwierdzić, że Ci co byli i dojechali to prawdziwi zawodowcy.. działo się, oj działo i to sporo.. widać też od razu kto ma jaja i pociskał a kto powinnien startować do 'Holiday on ice':) a tak na poważnie to wielkie słowa uznania dla wszystkich którzy podjeli rękawice i wystartowali w lesznie. pozdrawiam
P.S. na mnie osobiście spore wrazenie (poza poczynaniami kolegi klubowego Artura, który ewidentnie sie w tych popularkach marnuje)zrobił gościu w srebnym saxo. widac, że wie o co chodzi. chyle czoła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum