Jest taki dział na niektórych forach, w którym można ocenić dokonane lub niedoszłe transakcję z kontrahentami.
Pragnę ostrzec przed transakcjami z chłopakiem o niku "wesolykoles".
26 lutego odpowiedział na moje ogłoszenie w sprawie felg do cienkiego oferując:
"...do cienkiego oryginałki mam 2 proste które jeżdżą cały czas..."; "...mam jeszcze 2 13" od uno, na prostym rancie, a nawet od uno by się 3 znalazły..."
Odpisałem, że jestem zainteresowany 2 felgami z uno. Poprosiłem również o wycenę.
8 marca dostałem odpowiedź, że wycenia je na X i kolejnego dnia dostanę zdjęcia.
Przystałem na propozycję i napisałem, że skoro jest z Suchego, to mogę je odebrać w tygodniu (napisałem możliwe dni odbioru).
W tym samym czasie ugrałem z kolegą Bartkiem ak. Knastol'em 2 felgi z uniacza do odbioru na jutrzejszym Sosie (dziękuję:)
Co się okazało?
Dziś dostałem odpowiedź od wesolykoles, że felg nie ma. Jedynie do Beemki mogę sobie u niego kupić...
Człowiek niepoważny i niesolidny. Zwodził mnie 2 tygodnie. Czas, w którym mogłem znaleźć inne felgi. Serdecznie nie polecam jakichkolwiek transakcji z nim.
Rozmowy bardzo się wydłużyły, ponieważ miałem przez jakieś 4 dni problemy z wejściem na rajdowy poznań (w ogóle mi forum nie odpalało) i ogólnie z internetem przez dobry tydzień. Cóż przepraszam za utrudnienia
Ale jak widać dzięki forumowiczom felgi się dla Ciebie znalazły. Jeszcze raz serdecznie przepraszam za tą niedogodność.
Pozdrawiam
_________________ Śpieszmy się kochać opony, tak szybko odchodzą...
Pyra Motorsport
Przygotowanie aut do sportu
Wulkanizacja
Mechanika pojazdowa
666-134-555
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum