Wysłany: Sro 28 Lip, 2010 (S) Wyprzedaż opon.
Cześć
Mam na sprzedaż trochę opon.
O to lista:
205/40/17 Nexeny z felgami 5x100 et55 4 sztuki 215/45/17 91Y 5mm bieżnika 4 sztuki Fuldy 205/45/17 toyo r888 po 12 okrążeniach toru poznań 4 szt idealne do ctr-a, imprezy gt lub wrx-a. Do szybszych bmw
175/50/14 4szt jakieś no name dostałem je kiedyś w rozliczeniu.
Mam tylko tyle fotek, gdyby ktoś był zainteresowany zrobię fotki pozostałych opon oraz dorzucę więcej informacji.
Nie wiem ile są warte poszczególne opony czekam na propozycje.
Wszystkie opony są docelowo na sezon letni.
Pozdrawiam
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
www.pansamochodzik.prv.pl
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010
Witam
Przepraszam, że z dziennym opóźnieniem.
Toyo zostały zaklepane za 1300 zł chyba 5 minut po wystawieniu ogłoszenia.
Reszta opon cały czas do wzięcia.
Pozdrawiam.
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Wysłany: Pią 20 Sie, 2010
Hey
Mam 5 szt toyo R888 215/45/17 ok 4mm za 1600 zł sprzedaje tylko w komplecie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum