Pożegnałem się już z Fiatem Uno, ale zostało mi po nim trochę dobrych kół, zatem na sprzedaż:
Komplet 5 szt felg magnezowych Cromodora model CD58. brak dekielków, felgi idealnie proste, malowane amatorsko sprayem na biało, mają różne ryski, w niektórych miejscach na rantach wżery (chyba tam gdzie kiedyś były odważniki)
wymiar felg 13 x 5 cali ET 27 - bardzo fajnie szeroko stoją. Rozstaw otworów fiatowski 4x98, otwór centrujący 58mm
Felgi są ultra lekkie w porównaniu z innymi felgami o podobnych wymiarach - ważą ok 4 kg. Dla porównania stalówki średnio ok 5,5kg a zwykłę alusy ok 6kg.
2x Hankook Optimo K406 produkcja sam koniec roku 2007 rozmiar 175/60 R13
bieżnik ok 2,0 mm - jeszcze do polatania po torze na suchym, bo świeża guma bardzo ładnie trzymają.
Pary opon są świeże rocznikowo 2007 i 2008, guma dobra miękka. Fiat Uno ładnie się trzymał asfaltu na tych gumach, ale bieżnik już raczej tylko na suchą nawierzchnię - taki budżetowy slick
Fotel postanowiłem zamontować jako prawy. Koszt takiego z wysyłką to 550zł, więc jeśli ktoś byłby chętny na ten konkretny model, chyba nie muszę bardziej zachęcać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum