Sprzedam Skodę Rapid 130 rocznik 1989 auto po przekładce z anglika kolor czarny mat
niedawno auto było malowane. Sprzedaję z powodu braku środków i czasu aby dokończyć
samochód, szkoda by było żeby się zmarnował bo ten model jest unikatowy i godny uwagi.
Auto jest zarejestrowane, ubezpieczone, nie ma przeglądu. Silnik Skoda Favorit, auto
przygotowywane do KJS wspawana klatka, sportowa kierownica i kubełek(nie wiem czy
kierownica i fotel nie będą mi potrzebne do innego auta). Auto sprzedaję jako niesprawne,
niekompletne, trzeba jeszcze przy nim wiele rzeczy poważnych zrobić, silnik sprawny był na chodzie ale zciągnięta miska olejowa niestety nie mogę jej znaleźć więc nie chce nic z
góry gwarantować(koszt nowej to ok. 50zł) Kolejną wadą są hamulce trzeba cały układ
odpowietrzyć z tyłu szczęki do przejrzenia, natomiast z przodu nie posiadam do auta
zacisków. Stan blacharski samochodu oceniam na dobry, jak na Rapidy nie jest praktycznie wcale skorodowany jednym słowem buda w stanie dobrym. Auto posiada nowe amortyzatory, sprężyny z tyłu skrócone, sportowy wydech. Zdaję sobie sprawę z tego że auto może nie wygląda najlepiej i wiele części brakuję, ale dla kogoś kto chce to auto zrobić to nie problem, jest to idealna baza do stworzenia youngtimera lub auta rajdowego. Auto do obejrzenia w Poznaniu, proszę o kontakt GG11969794 mail docr@o2.pl lub PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum