Sprzedam bude od kadett'a e po cenie złomu 1kg=1zł, konczy sie powoli oc, a naprawde szkoda taką kaste oddać na złom bo naprawde Ja oraz chłopaki trochę się przy nim napracowaliśmy... Utopionych pieniędzy nie odzyskam ale trzymać tego też nie moge...
buda wazy okolo 700kilo, nie jestem pewien zawsze mozna na lawecie wytargać to na pierwszy lepszy złom i zważyć
"...mam do sprzedania budę od Opla Kadett'a E. Buda została wyspawana po czym później wykonserwowana. Na konserwacje podwozia poszło 6 bolli bitumiczno-kauczukowych, solidnie i konkretnie zabezpieczony przed solą, uderzeniami kamieni, wodą i oddziaływaniem czynników mechanicznych. Idealna baza pod budowę rajdówki. Samochód robiłem dla siebie, miałem już umówiony termin na budowę klatki bezpieczeństwa w środku lecz miedzy czasie zdążyłem kupić drugiego już zbudowanego Kadett'a. Tak więc teraz ten zawadza mi na podwórku i nie mam co z nim zrobić a szkoda by mi go było oddać na złom a pieniąszki mi się nawet nie zwrócą.
Buda zarejestrowana jako 1.4, opłacone OC do marca 2012r. Niskie koszta ubezpieczenia a można śmiało wkładać 2.0 16v c20xe do rajdów.
Za dopłatą dorzucę uszkodzony goły słupek/silnik c20xe 2.0 16v 150KM.
W tym silniku zerwał mi się klin na kole i poleciały wszystkie zawory (12 pogiętych 4 złamane), miałem robić nawet już powyciągałem zawory itd ale kupiłem okazyjnie cały silnik z przebiegiem 170tyś.km wiec ten mi leży.
Więcej zdjęć:
imageshack.us/photo/my-images/525/p1020273s.jpg/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum