Witam , sprzedam mojego białego bolida Fiat Uno 1,4 van , rok prod. 1998. Autko dobrze się prowadzi i można tanio pojeździć w amatorskich rajdach. Zamontowane nowe wachacze , nowe sprężyny obniżające , przednie amortyzatory utwardzone i skrócone. Jeden fotel kubełkowy z czteropunktowymi pasami. Technicznie auto bez zarzutu, jedyny problem to rdza... ale jeżeli komuś nie zależy na wyglądzie to fajne niepozorne auto Cena do uzgodnienia.
Wszelkie pytania pod tel. 608-014-111
_________________ Subaru i tylko Subaru! A do ściagania Fiat CC gr N
Wysłany: Pon 24 Maj, 2010
Nie chciałem Cie urazić, ale czasem tak jest gdy jedno auto odchodzi, może dać życie drugiemu... a mam akurat pacjenta na transplantację serca w stanie krytycznym.
Cena kusi. Od niedawna używamy Uniacza jako cywila (konkretnie kobieta do pracy nim się wozi) i strasznie mnie cieszy, że wszystko do niego grosze kosztuje.
To zapraszam na jazdę próbną, auto ma ważne ubezpieczenie do 27 maja jeżeli nikt nie kupi to opłacam OC i auto zostaje. Ewentualnie będzie droższe o 250zł
_________________ Subaru i tylko Subaru! A do ściagania Fiat CC gr N
Na razie nie dam rady, bo urlop mam za chwilę, muszę jeszcze wybrać dokąd, a potem co gorsza za to zapłacić, co zaskutkuje czasowym spłukaniem. Ale jakby co to i tak musiałbym OC wykupić więc dodatkowe 250zł by mnie nie zabiło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum