Witam.
Mam do sprzedanie BWM E34 3.0 V8
Pojemność silnika 2997
Moc 218 KM
Rok produkcji: 1994
Przebieg: 245 000 km
Kolor: Techno Fiolet
Wyposażenie:
Manualna skrzynia biegów
Klimatyzacja dwustrefowa - sprawna i odgrzybiona
Elektrycznie sterowane lusterka
Elektrycznie sterowane szyby
Elektryczne roleta tylnej szyby
Elektrycznie sterowany szyberdach
Podgrzewane lusterka
Centralny zamek z kluczyka
ESP
ABS
Felgi Alpine 18' zamykane kapsle na kluczyk
Opony 225/40/18
Opis auta:
Długo szukałem egzemplarza w takim stanie i wyposażeniu, niestety nie nacieszę się jego posiadaniem. Nowy członek rodziny i budowa domu zmusza mnie do sprzedaży weekendowego auta. Po zakupie auta zrobiłem podstawową wymianę oleju (Valvoline Max Life 10W40) w silniku i wszystkich filtrów, oraz standardową weryfikacje wartości pozostałych płynów.Jak się okazało po zakupie tylny lewy wahacz był skrzywiony, wymieniłem wahacz, dałem nowe łożysko SKFa, od razu nowe klocki tylne Breck bo już cienkie były i taki mały wahaczyk Moog na dwóch unibolach.
Wnętrze auta:
Stan skórzanej tapicerki bardzo dobry, bez przetarć i zużycia, wszystko działa poza: klaksonem
Karoseria:
Stan lakieru bardzo dobry, pojawiły się dwa malutkie ogniska korozji wielkości paznokcia przy klamce kierowcy i tylnym nadkolu przy zderzaku
Zawieszenie:
Stan bardzo dobry, bez najmniejszych luzów. Nic nie stuka i nie puka. Auto prowadzi się super.
Reasumując auto w bardzo dobrym stanie. Polecam i zapraszam do obejrzenia i jazdy próbnej. Tel. kontaktowy: 601-375-846
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum