Dzięki za organizację i wyodrębnienie cento z ogółu zawodników klasy drugiej, w której takie średniaki umiejętnościowo-sprzętowe jak ja dostają baty A przynajmniej tu spinam na maksa poślady wyzwalam ukryte pokłady enegrii i walczę... na koniec i tak muszę uznań wyższość fachowców ale emocje - BEZCENNE!!! Dzieki za Cento-Cup Pozdrawiam wszystkich
Dziękuję wszystkim za fajną rywalizację podczas ostatniej rundy (i poprzednich też ). Wreszcie obyło się u mnie bez awarii i przygód. Chociaż podczas pierwszego przejazdu na mokro vivo nie było najlepszym wyborem , ale potem już dawało radę. Ze mną też już chyba było coraz lepiej i trochę poznałem specyfikę soesu.
Pozdrawiam wszystkich i liczę na walkę w sezonie 2011/12
Auto: Fiat Seicento 1.1
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2011
Również dziękuję wszystkim za zaciętą rywalizację i ogólnie wspólną zabawę, fajnie było się sprawdzić chociaż w jednym sezonie.
Jak już pisałem Cento świetna sprawa może kiedyś uda się nakłonić AW do zaangażowania i chociaż na koniec sezonu jakiś w miarę przyzwoity puchar ktoś odbierze
Życzę wszystkim sukcesów na następnych sezonach ja na tą chwilę odpuszczam tor ... na rzecz Rallylandu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum