Auto: Fiat Seicento 1.1
Wysłany: Nie 13 Mar, 2011
Dzięki Knaściu zadowolony jestem bardzo z wyniku ale przede wszystkim chciałem podziękować wszystkim zawodnikom za super rywalizację i mega sportową atmosferę. Oznajmić chciałem ,że następny sezon startuję w grupie A gdzie zapewne już tak kolorowo nie będzie
Knaściu wielki szacun za to co robisz Cento Cup to świetna sprawa może kiedyś i PZM i AK to też zrozumie i trochę pomoże dołoży
Wielkie dzięki za sportową rywalizację w duchu fair play! Szczególne podziękowania dla Swedish za udostępnienie koła i Jędrzeja za pożyczenie podnośnika. Bez tego zakończyłbym mój start na 2. przejeździe po rozwaleniu opony w depot.
Wielkie dzięki za sportową rywalizację w duchu fair play! Szczególne podziękowania dla Swedish za udostępnienie koła i Jędrzeja za pożyczenie podnośnika. Bez tego zakończyłbym mój start na 2. przejeździe po rozwaleniu opony w depot.
pozdrawiam!
E tam z takimi przeciwnikami to się nie gada, człowiek by se dał rękę uciąć żeby pomóc i w ogóle, a one Cie jeszcze bezczelnie wyprzedzi
Impreza wspaniała dzięki za rywalizacje, trzeba przyznać że było naprawdę szybko i ciekawie. Ja niestety jechałem jeszcze gorzej niż normalnie, ale trochę stan psychofizyczny nie był najlepszy i niestety auto nie jest takie jak chciałbym żeby było i ogólnie mnie nie słuchało, ja chce w prawo, ono jedzie w lewo itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum