Wysłany: Nie 30 Paź, 2011 Cento Cup - nagroda - hamownia POL-CAR
Zgodnie z wcześniejszymi informacjami - dla pierwszej trójki Cento A i N mamy nagrody w postaci pomiarów mocy.
Zwycięzcy pierwszej rundy 2011/2012 mogą się kontaktować ze mną, aby uzgodnić termin.
pozdrawiam!
Prawdziwa A-grupa No ale widzę, że coś podziałałeś w stosunku do ostatniego pomiaru - wówczas była prawdziwa N-ka (seria).
Ja bardzo chętnie skorzystam i bardzo się cieszę z takiej nagrody - ponieważ jednak niedawno robiłem pomiar, to najchętniej zgłosiłbym się pewnie dopiero po nowym roku po jakimś strojeniu - jest taka możliwość?
niechciał bym być wyłomem ale wstępnie umówiłem się z Maciejem na inny termin bo mam zakręcony czas pracy i 100km do Poznania. Jak będe miał pomiar to wrzucę pozdro
Wysłany: Sro 23 Lis, 2011
A moze przy okazji inne auta po fajnej cenie?
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
www.pansamochodzik.prv.pl
Na wstępie Wielkie Dzięki dla firmy POL-CAR za wyśmienitą nagrodę dla cyklu CentoCup Również podziękowania dla Macieja Garsteckiego, z którym super termin się dograło i Bartka Knasta, za chęci do organizacji tego bałaganu Radość tym większa, że pierwszy raz hamowany w życiu byłem. A teraz do rzeczy.
Pacjent:
Seicento Van 2000r, 1108cm3,silnik 11lat, zalany Lotosem Semisynthetic 10/40, dolot seria, głowica nigdy nie zdejmowana więc i blok nie tykany,od dwóch lat posiadam więc i rozrząd jeszcze nie wymieniany, kolektor wydechowy seryjny potem rura przelot i końcowy z fiata 125p, skrzynia biegów Fiat Palio Weekend 1.2 99r z piątym biegiem przełożonym z vana na dojazdy,paliwo shell v-power racing, świeży filtr powietrza, stare świece, opony 165/65/13
Nadzieje na 55-58KM
Wynik: 70KM i moment 96Nm
Generalnie nie narzekam ale orientuje się może ktoś skąd to stadko? Diagnosta (bardzo miły i rzeczowy) powiedział że skrzynia na wynik nie ma wpływu, pogoda co prawda była sprzyjająca ale takie czynniki to chyba za dużo nie dają. Oto wykresy:
pomyśl jaki ten motor ma potencjał.... 70KM na surowo to po prostej obróbce głowicy będzie ze 100KM a po zmianie kolektorów, to aż strach pomyśleć... a jeszcze mam w planach przykleić znaczek "sporting"...
oj, Macieju Macieju, już wiem dlaczego dostaję w dupencję co imprezę :p oprócz umiejętności mnożą się kucyki - jak to robisz Muszę Wam jakoś podać linkę holowniczą bo do stycznia jestem niedostępny :/ noga w gipsie i sezon dla mnie zakończony - ale tym co mogą życzę miłej zabawy i powodzenia
Oj oj Czechu tylko wspolczuc. Niech tam sie kosci (juz nie takie mlode) szybko zrastaja!!! Ciekawe gdzie kozka skakala? Hehe A pytanie ponawiam. Czy skrzynia faktycznie nie ma znaczenia przy pomiarze? I badal tam ktos auto w ktorym wynik byl potwierdzony z inna hamownia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum