Wysłany: Pon 31 Sty, 2011
ok, strona uaktualniona:
- regulaminy - zgodnie z tym co tu pisalismy - jesli cos pomylilem, dajcie znac
- kalendarz - 4 rundy wiosenne w sezonie 2011, z ktorych liczymy 3 najlepsze wyniki i na tym sezon 2011 sie konczy, wiec spinac poslady
- kalendarz na sezon 2011/2012 pojawi sie na jesien pewnie, a druga jego czesc jakos w styczniu 2012 - zalezne od organizatora SO
- klasyfikacja - jesli z wynikami jest cos nie teges, tez czekam na info
dam Wam znac ile kasy trzeba przygotowac na medale/puchary, bo obawiam sie, ze bez zrzuty sie nie obedzie...
knastol napisał/a:
- kalendarz - 4 rundy wiosenne w sezonie 2011, z ktorych liczymy 3 najlepsze wyniki i na tym sezon 2011 sie konczy, wiec spinac poslady
Myślę, że takie info mgło by być przed pierwszą rundą a nie po. Niektórzy odpuścili start i teraz będą mieć ciężko w tym krótkim sezonie.
knastol napisał/a:
dam Wam znac ile kasy trzeba przygotowac na medale/puchary, bo obawiam sie, ze bez zrzuty sie nie obedzie...
Może warto zrobić tylko na koniec sezonu, ale za to jakieś konkretne?
Niektórzy będą musieli jeszcze jakiś mebel kupić bo gdzie to poustawiać (klasa, cento , generalka)
Może warto zrobić tylko na koniec sezonu, ale za to jakieś konkretne?
myślę, że symbolika takiej nagrody, bardziej cieszy oko po każdej eliminacji, a weselej by jeszcze było, jakby ten nowo kupiony mebel - wspomniany przez Ciebie, uginał się pod ciężarem "dzbanków"
_________________ Co czuje kierowca, gdy wchodzi w ostry zakręt? Czuje, że życie jest piękne! Ja to jeszcze tych zakrętów nie umiem pokonywać
ok, dostalem oferte na medale i puchary
puchary wychodzą za drogo, na kazda runde potrzebujemy dla kierowcy i pilota w 2 kategoriach, wiec potrzeba 12 dzbankow x 4 + zakonczenie... wyszloby jakies 4 razy wiecej niz za medale...
budzet potrzebny na medale to ok 250-300 pln, wiec 10 pln od zalogi na kazdej rundzie + zalegla 10 z pierwszej i bedzie ok
jak cos zostanie, to beda wieksze medale na zakonczenie
ilu pilotow powinno dostac medal za pierwsza runde? Łukasz jechal sam, ja tez, jak u Was to wygladalo?
aha - zmienilem adres strony - domena sie zwolnila i wracamy do starego adresu
1. sezon 2011 trwa do ostatniego wiosennego OeSu, na jesień zaczynamy sezon 2011/2012
świetna wiadomość, cieszę się, że udało się to przeforsować (po likwidacji klasy gość to druga bardzo istotna zmiana na plus vs. 2010) przerwa 5-miesięczna jest znacznie bardziej logiczna jako przerwa międzysezonowa niż w trakcie sezonu (czas na przygotowanie samochodu, jego ewentualne doinwestowanie i odłożenie kasy na to wszystko)
swedish napisał/a:
Poruszymy temat raz jeszcze co do pucharów , Ci którzy startują w Cento i taką też klasę zaznaczyli na zgłoszeniu i na karcie BK dopłacają jakąś kwotę
Propozycja :
1. -10 zł
2. -20 zł
Ja osobiście jestem za opcją drugą 20 zł
dla mnie akceptowalne są obie opcje, byleby były to puchary a nie medale i byleby były to nagrody dla kierowcy i pilota
Bartek, szkoda, że tak późno to wszystko wychodzi bo myślę, że mógłbym pomóc w znalezieniu sponsorów na nasz puchar. W sumie może coś się jeszcze uda zdziałać... jutro do Ciebie zadzwonię w tej sprawie
_________________ WD-40
Jeden produkt - tysiące zastosowań.
www.wd-40.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum