Udało mi się zapisać z laski kompa, mam nadzieje że ktoś weźmie to pod uwagę że były problemy...zresztą z tego co pamięta nigdy nie było aż tak dużo zawodników by kogoś odrzucili:)
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
co z punktem dotyczacym maksymalnej ilosci uczestnikow - 80 ?
powinno sie stosowac do zapisow regulaminu, 100 czy 110 aut na imprezie to bedzie masakra. Apel do organizatorow- nie idzcie w ilosc tylko w jakosc
ta 200 zlóg i na start będzie się czekać 2 godziny jak dla mnie trochę bez pomyślunku limit załóg i tyle a nie ze potem zawody będą lipne bo aut za dużo będzie......
Auto: be em fu
Wysłany: Czw 23 Wrz, 2010
Pytanie mam bo na Super oesie nigdy nie byłem, czy można wjechać na tor i oglądać jako kibic ?
I czy za wjazd na tor, są ewentualne opłaty jak np podczas WSMP - 30 zł wjazdówka ?
_________________ BTCC - this is racing at its best
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Czw 23 Wrz, 2010
Czyli nie wiem na ile ta wjazdówka ma związek z zawodami, a na ile z giełdą która się równolegle odbywa. Więc jak nigdy nie było problemów z wjazdem w sobotę, tak podczas giełdy może być różnie... nie wiem. Nigdy nie wjeżdżałem na tor podczas giełdy więc nie wiem.
Wjazd jeśli będzie typowo na zawody jest bezpłatny, tylko pewnie panowie z obsługi giełdy będą biegać i patrzeć czy ktoś nie ma na szybie "sprzedam" nie na tych kartach co się dostaje po opłaceniu wjazdu nie giełdę, to są dla nich takie "kwitki parkingowe". w przeciwnym razie będzie trzeba uiścić opłatę przy wyjeździe bo numery auta będą u ochroniarza na bramie. miałem taką sytuację to wiem
W związku z tym, że nie mam czasu zrobić auta, a chciałbym wystartować w najbliższym SOSie to szukam kogoś kto chciałby:
- pojechać na dwie giry
- wypożyczyć auto
Jazda bez szaleństw, po prostu chciałbym wystartować
Jakby co to najlepiej dzwonić na komórke - 609 020 020.
PS. Mogę dostarczyć opony do seja/cienkiego na felgach 175/50/13 Yokohama A539.
Proponuje zawiesić czarne wstążki na anteny, lub reflektor w związku z tym tragicznym wydarzeniem....
Oczywiście jestem ZA. Dodatkowo organizuję 2 zdjęcia Bartka, które postawimy w sali odpraw. Minuta ciszy, zadumy i wspomnienia o Bartku powinna również mieć miejsce.
Mam mega pilny problem.Szukam paska 6pk 1515 do mojego m3.Gdzie jutro rano moge dostac taki pasek.Wiem ze Ford /VW/Skoda maja 6pk1510 wiec tez podejdzie.Nawet 6pk1520 powinno styknac takze jakis wybor jest.Jakies propozycje gdzie tego szukac od rana.Inaczej ze startu kiszka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum