Wysłany: Czw 15 Gru, 2011 WOŚP 2012
nie znamy jeszcze kalendarza SOS na 2012, ale tak sobie mysle, ze moze udaloby sie zrobic to tak, zeby ten styczniowy (o ile taki bedzie) w jakis sposob wspieral WOŚP (08.12.2012)
pierwsze co przychodzi mi do glowy, to przewozenie ludzi na prawym na odcinkach - uwierzcie mi, ze dla ludzi ktorzy nigdy nie jechali w warunkach bojowych, to jest mega przezycie
z ich dobrowolnych datkow moznaby wspomoc Orkiestre...
ale niestety - rozwieszenie plakatow na miescie, radio afera, wtk i inne przekazy - bez tego impreza moze byc martwa
moze ulotki w marketach w tygodniu poprzedzajacym...
jesli w tym dniu lub okolicach nie da sie zrobic SOS, to moze cos w formie treningu na kartingu - to nawet moze byc ciekawsze - jakies spiny, wyprzedzania, bez parcia na efektywnosc, a bardziej na efektownosc...
moze nawet snieg spadnie
a moze skoro to trening, to ludzie swoimi autami mogliby tez pomykac, ale to pewnie juz wiekszy problem...
pierwsze co przychodzi mi do glowy, to przewozenie ludzi na prawym na odcinkach - uwierzcie mi, ze dla ludzi ktorzy nigdy nie jechali w warunkach bojowych, to jest mega przezycie
z ich dobrowolnych datkow moznaby wspomoc Orkiestre...
ale niestety - rozwieszenie plakatow na miescie, radio afera, wtk i inne przekazy - bez tego impreza moze byc martwa
moze ulotki w marketach w tygodniu poprzedzajacym...
j.
Jestem jak najbardziej za tym, deklaruję pomoc i proponuję krótkie spotkanie jutro bądź w sobotę i omówienie tematu.
Może jakieś radio da się wciągnąć w całą akcję.
Też o tym myślałem ale szukałem jakiegoś terminu następnych oesów.
Najlepiej jest wystawić na allegro w aukcjach WOŚP - mogę to zrobić i wystawimy fotki z kwotą za przejazd po torze np. 50 - 80 pln żeby więcej ludzi to kupiło.
_________________ www.All4safe.pl - Wszystko dla Bezpieczeństwa
Przemyślcie dokładnie sprawy związane z bezpieczeństwem. Oświadczenie pasażera, ze jest świadomy zagrożenia to oczywiste, ale... Niech, odpukać, ktoś zostanie ranny w wyniku wypadku to nie będzie wesoło.
Myśle, że taxi jest możliwe jedynie w przypadku solidnie oklatkowanych aut, pasażer obowiązkowo w kubełku i w kasku.
Nie chcę być malkontentem, zwykle jak wszystko idzie zgodnie z planem to nikt się nie zastanawia nad czarnymi scenariuszami, ale niech się coś stanie to... zawsze w naszym pięknym kraju szuka się winnych.
Auto: Suzuki Swift GTi & Toyota Celica ST182
Wysłany: Pią 16 Gru, 2011
wszystko pięknie ładni, ale tak jak wocio pisze, na samym superoesie my odpowiadamy za swoje czyny - jak będziemy wozić po torze innych, to też my za to bekniemy (np. przy kraksie)
Nie chcę się wtrącać w organizację, ale akurat jestem na bieżąco co do wośpu organizowanego w Pile, tam zajmowany jest spory plac w centrum, ma być odpowiednio zabezpieczony, kilka beczek, opon itp, tak by dać frajdę najmłodszym i nie narażać nikogo na starty jak coś przytrę - to beczkę, ale przy niewielkiej prędkości
Wiem, że jest chęć jeżdżenia po torze, ale jednak chyba rozsądniejsze było by, gdyby osoby chcące jeździć, powinny wystartować swoim, a jak już chcą na prawym dla funu - to przygotować oświadczenia!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum