I jak najbardziej popieram pomysł, który urodził się na koniec imprezy, żeby zrobić 3 przejazdy dzienne i 3 wieczorne. pozdrawiam
ja mam 1 uwagę:
- różnica w czasie zachodu słońca pomiędzy 19.XI a 3.XII to około 15 minut (do sprawdzenia)
- 19.XI pojechaliśmy przy świetle dziennym 5 przejazdów
Pronuję na 3.XII 4 + 3 = 7 przejazdów z przerwą dla wyrównania warunków (i tak będzie zapas czasu i nie wpłynie to na łączny czas imprezy)
Faktycznie, fajnie by było gdyby udało się zrealizować więcej przejazdów dziennych, tym bardziej, że biorąc pod uwagę jakość świateł w Seicento, to musiałbym mieć pilota, który by świecił latarką na tor
7 przejazdów to brzmi dumnie !
tylko że jeżeli spadnie śnieg, to każdy przejazd się wydłuży i pewnie trzeba będzie kogoś wyciagać z zaspy (o ile tyle śniegu będzie), wiec 7 może się nie udać, ale takie 3+3 to byłoby już coś ! i mam nadzieję, że Organizatorzy nie wycofają się z pomysłu o możliwości BK dzień wcześniej
Nigdy w życiu tego nie robiłem ale zaryzykuje pochwalić Organizatora przed rajdem.
Lista startowa wg kolejności z poprzedniego SO to bardzo fajna sprawa. Oby jeszcze ktoś tego pilnował na starcie i jakby co to
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
ja tam sie nakrecilem na ta nocke na maksa do nocy dlubalem swiatla i mam nadzieje ze alternator mi nie wybuchnie bo jak wlaczam to prawie mi silnik zadusza hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum