Wysłany: Sob 19 Lis, 2011 VI Super OES - po imprezie
Wielkie brawa dla organizatorów Trasa genialna, zero przestojów, wszystko jak należy! Bardzo fajnie, że ktoś czyta uwagi uczestników na forum i stara się sprostać wymaganiom.
Co to trasy to dla odmiany bardzo szybka, preferująca raczej mocne maszyny. Przewaga 4-napędówek nad ośkami z każdym przejazdem większa, bo coraz więcej syfu na trasie.
Dużo uczestników na mecie, to cieszy. Chyba nie było większych dzwonów, ja przejechałem całą imprezę bez najmniejszej ocierki No może nie licząc podwozia, bo były miejsca, w których wypadnięcie z betonu/asfaltu łączyło się z lądowaniem w wyrwie.
Naprawdę super SUPER OES, trasa genialna, z możliwościami pełnych poślizgów. Brawo dla tego co wymyślił chopkę na kartingu, tam zawsze bokiem. Ale kto wymuślił nawrót w na klombach to ja nie wiem. Tak czy siak genialny przejazd, trasa super tyko te 4x4 co wrzucały brud na tor. MNie osobiście to zabijało. Wielkie brawo dla organizacji. Świetne BK plus dwie kasy. Genialnie. Oby tak dalej. Najlepszy SO w Polsce.
Super organizacja (BT, płatnosci, kasy, pieczątki itp) WIELKIE BRAWA.
Trasa tez ciekawa a różnorodność i charakterystyka poznańskiego obiektu sprzyja wielu ciekawym pomysłom. Jest gdzie sie bawić
Niestety dla nas impreza zakończyła się po 2 zapoznaniu, a tak naprawdę już trening na kartingu nie wróżył dobrze, takie są minusy składania auta na ostatnią chwilę...live
Gratki dla tych co na mecie i organizatorów!
_________________ "Prawdziwego mistrza poznaje się po tym, że wygrywa jadąc najwolniej jak to jest możliwe" - J.M. Fangio
Trasa bardzo ciekawa i wymagająca , jdnak jak kolega wyżej napisał zdecydowanie bardziej pod mocne rajdówki, przynajmniej druga część za kartingiem, niestety całkowicie brakowało mi mocy , jeśli jednak chodzi o ocenę samej imprezy to oczywiście celująca . oby więcej takich
_________________ Proste są dla szybkich samochodów...Zakręty są dla szybkich kierowców. p.s śp Colin M
Auto: Suzuki Swift GTi & Toyota Celica ST182
Wysłany: Sob 19 Lis, 2011
Ja również chciałbym podziękować, organizacja świetna, szybko poszła cała biurokracja!!!
Tor szybki i miejscami techniczny (klomby, karting) jak dla mnie mało syfu no ale to tor a nie rajd Jeździło się przyjemnie, w miarę łatwo, kilka wyrypów, ale płyta pod silnikiem robi robotę Jestem zadowolony z nowego większego dolotu, auto jedzie o wiele lepiej, choć lubi sobie olej łyknąć, ale to do czasu
A ja proponuję aby przyjrzeć się Driftingmanom startującym w tej imprezie bo dzisiaj załoga nr 170 w driftującym nissanie bezczelnie zajeżdżała mi bokiem drogę i prawie we mnie wjechali.
Po zajściu udałem się do w/w pana i był wielce zdziwiony czego od niego chce bo przecież jechał w superoesie a w jakim stylu to już jest jego sprawa.....
Nie no driftingoyóz btł porażką, zecydowanie nie wpuszczać takich załóg na tor, tylko powodują, ze przejazdy są wolniejsze, a do tego nic nie wnoszą. Zablokowali swoimi ewolucjami dwie załogi. Sory, ale nissan 200 sx został porobiony przez fiestę i sieja. No to chyba pokazuję, że takie auto to nie wypał.
Moja druga noga tak się nimi rozweselił, że tuż za nimi pięknego boczka wykręcił (będzie film )
Jeśli chodzi o trasę, to mnie najzwyczajniej przerosła. Dziś nie był mój dzień, średnio mi się jechało, za to sobie teraz śmieszny film z błędów sklejam
Pozdrowienia od kibicow z kartingu. Na nastepny raz szykujemy lepszy doping, dziekujemy za gesty radosci, a przede wszystkim Panu w maluchu z kolorowymi felgami, ktoremu kibicowalismy nawet na wjezdzie na ulice Wyscigowa.
Impreza pod hasłem "szybciej, sprawniej, lepiej". Organizacja lepsza niż poprzednio, trasa szybsza a towarzystwo jak zwykle znakomite. Świetnie się bawiliśmy a do tego z czasów jesteśmy naprawdę zadowoleni. Co okrążenie to progres, jeśli byłby 6 przejazd to pewnie tez byśmy coś uszczkneli Coraz lepiej czuję tor nie wspominając o swojej hondzinie. Decyzja o większym ciśnieniu na tylnej osi była strzałem w dziesiatke, tył lekko się uslizgiwal i prostowal elegancko tor jazdy (wcześniej mocno walczyłem z podsterownością).
_________________ "Kto się wcześnie z loża zbiera ten wcześnie umiera"
Wysłany: Nie 20 Lis, 2011
Było fajnie, trasa mi odpowiadała poza dziurami na dohamowaniach w dwóch miejscach. Ze swojego występu jestem zadowolony mocno średnio, bo czasy nierówne (3-4 sek. na plus/minus). Coś jest, kuźwa ze mną nie tak :/
Duże gratulacje dla załogi 61: kierowca pierwszy raz w życiu sportowo za kierownicą auta (bo kilka tytułów mistrza Polski na quadach w kieszeni już jest), pilot także zielony, auto z krzaków "po dresie" kupione w niedzielę i wynik w środku stawki. Czyżby coś było na rzeczy?
Pozdrawiam wszystkich, których tym autem doganiałem na kartingu, albo nie mogli mnie oni złapać. Pozdrawiam także tych, którzy na kartingu nie mogli zgubić auta palącego 5.3l/100km
Brawa dla organizatorów wszystko tak się niesamowicie usprawniło, że aż w szoku byłem trasa też wiele bardziej wymagająca od poprzedniej i trzeba było się sporo napocić żeby ogarnąć hamowanie w zakręcie naszym bolidem. Szczególnie, że po minięciu kibiców pod małą wieżą skupienie się ulatniało więc pozdro i dla nich byli na maksa pozytywni Dzięki wszystkim za super atmosferę, a Krzyśkowi za godziny spędzone nad konstruowaniem holu w zimnie i ciemnościach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum