Proponuję najpierw się zapoznać z regulaminami, a dopiero potem komentować działania organizatorów i paplać o ubezpieczeniach.
Podstawowa lektura na początek:
Regulamin KJS PZM 2011
punkty 8.6 i 10
Miłej lektury życzy Kierownik BK
Zapoznałem się z regulaminem i zaniepokoił mnie jeden punkt (Załącznik 2, p10/g):
"samochody zasilane gazem muszą mieć wymontowany zbiornik gazu." - no właśnie, mój samochód ma lpg, miałem zamiar jeździć oczywiście na benzynie, czy to oznacza że nie zostanę przepuszczony przez Badanie Kontrolne?
Jeszcze dwie sprawy, ponieważ ma to być (mam nadzieję mimo tego lpg) mój pierwszy udział w tej imprezie:
- czy formularz zgłoszenia z załącznika 1 można wypełnić na miejscu (akurat już nie mam gdzie wydrukować),
- czy fotografie kierowcy i pilota (załącznik 7) są konieczne?
Ten regulamin zasiał zwątpienie w mojej głowie, prosiłbym wtajemniczonych o wyjaśnienie.
Jeszcze dwie sprawy, ponieważ ma to być (mam nadzieję mimo tego lpg) mój pierwszy udział w tej imprezie:
- czy formularz zgłoszenia z załącznika 1 można wypełnić na miejscu (akurat już nie mam gdzie wydrukować),
- czy fotografie kierowcy i pilota (załącznik 7) są konieczne?
Ten regulamin zasiał zwątpienie w mojej głowie, prosiłbym wtajemniczonych o wyjaśnienie.
-zgłoszenie wypełniłeś już wypisując formularz na stronce, oni to drukują i dostajesz na miejscu tylko do podpisania, ew. brakujące informacje dopiszesz na miejscu odbierając dokumenty
-nie, fotografie nie były nigdy na so wymagane;)
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum