Mam pytanie O której to wszystko się zaczyna?
I jeszcze co do mapek prób.. Jedna próba to okrążenie toru? Bo na mapkach jest napisane "3 okrążenia toru" i teraz nie wiem.
Silna ekipa z Pleszewa i Ostrowa, Poznań jakby przyczajony (może wybrał Toruń?).
Startowało ok. 50 załóg.
W porównaniu z pierwszą edycją - zdecydowanie sprawniej i więcej jeżdżenia.
Trzy sesje po trzy rundy toru - w sumie 8 km na ostro, pomiar z fotoceli.
Mi się podobało, może ze względu na samą charakterystykę toru - bardzo kręto i technicznie, można co nieco poćwiczyć.
Pozostało wrażenie, że można było w tym samym czasie zrobić jedną sesję więcej, tylko organizatorzy lubią długie przerwy.
W klasie 2 miejsce, nieco fuksiarsko, bo o 0,3 s z przodu, ale tak bywa
Auto: Mini
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010
Mi także się fajnie jeździło choć do nawiązania walki o podium trochę brakuję.
Opony piszczały strasznie także mi, coś nie mogę geomatrii opanować
pzdr
Mini
_________________ Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Jako dodatek widok z drugiej kamery skierowanej na mnie
PS:
Nie uważam się za jakiegoś kierowce wyścigowego i wiem, że imprezy typu SuperOES są po to zeby się uczyć ALE to co robili panowie w żółtym Megane i w srebrnym Clio wołało o pomste do nieba
Mój najlepszy czas okrążenia 51.94
Ładne oboardy api
Zauważyłem, że wgl nie piszczą Ci opony U mnie każdy zakręt krzyczały niemiłosiernie . Jak w końcu uda mi się ogarnąć onboard to wrzuce.
Przede wszystkim gratuluje zwycięstwa IceCube
U mnie najlepszy czas 53.28 i zestawiając onbordy dokładnie widać, dlaczego czasem lepiej, kiedy oponki piszczą Na przyczepność nie narzekałem, ale widocznie trzeba było jechać szybciej
Jak Ci się jeździ Swiftem w zestawieniu z Pugiem? Rallye sprzedane? A jak tak, zostanie w Wielkopolsce?
Przede wszystkim Swift jest mocniejszy, jeśli chodzi o prowadzenie to podobnie, ale ciężko mi porównywać bo tam zawsze jeździłem na badziewnych oponach. Zupełnie inaczej się obsługuje hamulec, trzeba wdusić do podłogi zeby przyblokować koła - ponoć Swifty tak mają.
Pug został w Wielkopolsce i prawdopodobnie pojawi się w niedziele na SuperOESie.
... Tylko żeby mi nie włożył bo będzie wstyd ...
Nie wiem czemu miałem takie wrażenie ale jak jeździłem na R888 po Poznaniu to trzymały lepiej niż w gostyniu, chyba ze mi się wydawało
Gostyń trzyma słabiej, sa dwa wytłumaczenia:
1. W tym roku położyli nową nawierzchnię, na II super Os-ie nie trzymały wogóle!!! Toyo zostawało na asfalcie a przyczepności zero!!! Kwestia nagumowania.
2. Nie znam sie na tym ale może pod karting jest jakaś specyficzna nawierzchnia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum