Wysłany: Sro 07 Kwi, 2010
widzialem kiedys cos takiego na torze wyscigowym i dlatego o tym trabilem ciagle, zeby cos takiego zrobic u nas - zwlaszcza teraz, kiedy proba moze miec dlugosc calego toru...
ale jak patrze na te slalomy, to uwazam ze to strasznie niebezpieczne, bo mocno wytraca auto z toru jazdy i moze powodowac piruety... a bandy blisko...
no ale tu sie nam Plakol popisze i wierze ze bedzie cala nitka toru bez takich slalomow
z tym niebezpieczeństwem to bym nie przesadzał... generalnie zachowany jest rytm i auto regularnie balansuje, dobre to jest! ja bym z chęcią przejechał próbę w tym stylu na torze w czerwcu
tak patrząc po filmiku to ustawienie takich słupków powoduje to że trzeba jechać innym torem niż optymalny co z nitki toru mogło by być ciekawie zrobione. też chętnie bym się przejechał tego typu próbą po dużej pętli, tam asfalt jest szeroki wiec można w teorii możliwe w wykonaniu
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Auto: EVO IX
Wysłany: Sro 07 Kwi, 2010
Moim zdaniem super że wydłużono próby do 4 km , ale jak nastawiwiają tych słupków to z możliwości super jazdy nici - w głowie się tylko zakręci . Rozmawiąc z niektórymi uczestnikami na imprezach potwierdzili mój pogląd że super impreza bo można szybko pojechać....
Jesteście małolaty i jeszcze mało widzieliście jeśli chodzi o słupki.
Tuchola 2000: mały placyk i ustawiono 5 sztuk, 2 przejazdy, każdy zupełnie inaczej, kolega Przemysław dziabnął dwie taksówki.
Bydgoszcz 2001: karting, na rozjeździe ustawiono może z 10 sztuk tylko ale były 3 przejazdy i za kazdym razem inaczej, jakoś przeżyłem bez T kierowce który miał takiego kaca że zaraz po zjedzeniu śniadania je zwrócił.
Leszna sie nie czepiam bo od 10 lat ustawiają tak samo i jak człek to raz obtaksówkuje to następny już będzie kumał.
Fakt że te z filmu są w za dużej ilości, ale przynajmiej pare leżało wskazujących kierunek.
_________________ Kiedy spierasz sie z głupcem upewnij się że on nie robi tego samego
Wysłany: Czw 22 Kwi, 2010
nie wiem czy zauwazyliscie, ale pojawil sie komunikat uscislajacy max dlugosc proby do 4,1 km, wiec teraz naprawde mozna przejechac cale okrazenie toru - po cos ten zapis jest - ktos ma jakas wizje... hmmm moze start lotny, rozpedzamy sie od radaru i heja... tylko cos tam jest o sredniej predkosci nie przekraczajacej 50 km/h...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum