a jak poszlo temu drugiemu koledze biala e30 chyba?
no Miedzianka ma to do siebie od jakichs 2 lat, ze kazdy blad i strata 2s to juz koniec walki o wygrana. Z tym ze najgorszy czas z 3 odpada. A tu pogladowo jak wygladala trasa
http://www.youtube.com/watch?v=cUUXpkkYOWA
Korzystając z dłuższej przerwy warto by sprawdzić jak wyglądają SOEsy w Kielcach.
Ja już się zapisałem i ma mam nadzieję , że nie będę jedynym przedstawicielem naszego rajdowego towarzystwa.
Termin 21 maja .Lista zgłoszeń szybko się zapełnia.
Oj było ciężko bez pilota na nieznanym terenie.
Na pierwszym przejeździe taryfa, za drugim razem już trochę lepiej , trzeci przejazd znowu trochę pobłądziłem i trafiłem oponę.
Czołówka jechała na rajdowych Goodrichach , ja na wyścigowych Yokohamach i chyba nie był to najlepszy wybór na tą dziwnie śliską nawierzchnię.
Samochody w większości profesjonalnie przygotowane , kilka z wyścigów górskich , no i pierwsza dziewiątka - Lancery Evo.
Ogólnie organizacja imprezy w porównaniu do naszych SOESów wypadła dosyć słabo.
Przy 80 startujących i trasie trzech km, tylko 3 przejazdy. Bardzo długie przerwy z powodu ustawiania rozbitych szykan, awarii aut, czy pobrudzenia trasy olejem ( godzinna przerwa ).
Aż strach pomyśleć gdyby trasa miała 5 km i startowałoby ponad 100 aut tak jak u nas, pewnie 2 przejazdy byłyby szczytem marzeń.
Mój wynik był mizerny , ale i tak warto było odwiedzić Miedzianą Górę- techniczny tor kartingowy i prawie rajdowy odcinek leśny.
Wyniki :
http://www.superoes.pl/su...11generalka.pdf
Auto: w marzeniach
Wysłany: Pon 10 Paź, 2011
Witajcie. Tydzień przed naszym poznańskim SuperOESem odbędzie się SuperOES w Kielcach. Może ktoś z Was chciałby potrenować, przejechać się na teren konkurencji, zobaczyć jak ten cykl wygląda u nich?
Być może jeśli ktoś z Was by pojechał to i ja bym się przejechała - w roli foto - żebyście mieli jakąś pamiątkę z tamtego miejsca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum