witam
wybieramy sie na superoes w parę sztuk , czy może ktoś podsunąć namiar na jakies noclegi w niedalekiej odległości od toru + do tego miejsce na zaparkowanie lory ,wóz mieści 3 autka wiec nie jest mały .
pozdr
witam
wybieramy sie na superoes w parę sztuk , czy może ktoś podsunąć namiar na jakies noclegi w niedalekiej odległości od toru + do tego miejsce na zaparkowanie lory ,wóz mieści 3 autka wiec nie jest mały .
pozdr
Nie wiem czy to działa teraz i jest możliwość, ale jest jakaś baza noclegowa na torze, zadzwoń i zapytaj 61 814-35-11 to będzie najbliżej i najlepiej.
A miejsce na auto na pewno się znajdzie.
Nie wiem, co rozumiecie pod pojęciem "tani nocleg" w okolicy sporego miasta - w każdym razie jeśli nie domki na torze (chyba najtańsza i najbliższa opcja skontaktujcie się z AW), to najbliższy hotel jest przy trasie 92/wjeździe do Przeźmierowa - nazywa się Orange, jest niedrogi i podobno całkiem niezły.
Wysłany: Nie 27 Mar, 2011
Waligor napisał/a:
huzar105 napisał/a:
Został prawie tydzień! Czy Wy też czujecie tą presje?
Eeeee... Yyyyy... w sensie, że co?
A tak BTW, 40 samochodów w 2 klasie zgłoszonych Fajnie, z czego większość to SC/CC. A jeszcze niedawno pamiętam jak kilka samochodów startowało
Ty to stary wyga jesteś, pamiętasz jak Napoleon do Moskwy szedł
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
www.pansamochodzik.prv.pl
Zastanawia mnie pewna kwestia związana z przedpłaceniem pieniędzy na konto. Załóżmy, że dokonałem przelewu, jednak sprzęt odmawia posługi (odpukać!) i nie pojawiam się na starcie lub pojawiam się na BK i go nie przechodzę. Generalnie zapłaciłem, ale nie startuję. Wpisowe przepada, czy będzie zwracane?
Będę pierwszy raz jechał SuperOes, więc wiaruchna oświećcie mnie.
Temat BK. Jak to wygląda, co sprawdzają, czy kaski mogą być motocyklowe?
co musi być w aucie. gaśnica, apteczka, trójkąt, coś jeszcze? czy są jakieś wymogi do mocowania dodatkowego wyposażenia np narzędzi, czy tylko zdrowy rozsądek?
i najgłupsze pytanie. Brama główna toru to jest tam gdzie się na giełdę wjeżdza nie?
_________________ "Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu"
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Pon 28 Mar, 2011
Żyraf napisał/a:
Będę pierwszy raz jechał SuperOes, więc wiaruchna oświećcie mnie.
Temat BK. Jak to wygląda, co sprawdzają, czy kaski mogą być motocyklowe?
co musi być w aucie. gaśnica, apteczka, trójkąt, coś jeszcze? czy są jakieś wymogi do mocowania dodatkowego wyposażenia np narzędzi, czy tylko zdrowy rozsądek?
i najgłupsze pytanie. Brama główna toru to jest tam gdzie się na giełdę wjeżdza nie?
1. Mogą być kaski motocyklowe
2. BK to sprawdzenie gaśnicy, kasków, głośności jak słychać, żeś naprawdę głośny coś takiego
3. Do narzędzi zdrowy rozsądek
4. Jak wjeżdżasz na wyścigową, to jedziesz cały czas jak w mordę strzelił aż dojeżdżasz do szlabanu gdzie jest BK Poza tym powinieneś widzieć na końcu kilka samochodów wyścigowych, bo nie zdarzyło mi się bym podjechał i było zupełnie pusto
faktycznie, jest taki zapis w regulaminie.
Jest ktoś w stanie potwierdzić czy z braku NNW nie będzie problemów na BK?(jadę autem które zamierzam sprzedać na dniach i mi trochę boli pakować w sprzęta kasę)
_________________ "Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu"
faktycznie, jest taki zapis w regulaminie.
Jest ktoś w stanie potwierdzić czy z braku NNW nie będzie problemów na BK?(jadę autem które zamierzam sprzedać na dniach i mi trochę boli pakować w sprzęta kasę)
Wysłany: Sro 30 Mar, 2011
Nie chcesz kupić kolejnego? Będzie nie długo na sprzedaż
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
www.pansamochodzik.prv.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum