Ekipa 126p PGR ślicznie dziękuje za foto. Ale z racji silnej konkurencji zbiera na slicki, i driftowania bedzie mniej. Ciesze sie bardzo że w końcu udalo sie wykonać 6 przejazdów, szkoda że tak krótkich. pozdro
Tradycyjnie: fantastyczna organizacja i wspaniała zabawa na trasie, do czego po części przyczyniła się pogoda. Również świetny poziom zawodników - z poziomu widza to też fantastyczne widowisko Tak trzymać, czekam kiedy dyrekcja zacznie patrzeć bardziej przychylnym okiem i zaproponuje dodatkowe terminy cyklu Ja z pewnością przyjadę!
Sam start - przegiąłem już na pierwszej szykanie na zawodach, co skończyło się na malowniczym utrąceniu kierunkowskazu i lusterka Później regularna poprawa czasu, w sumie o ponad pół minuty. Na ostatnim odcinku wyjątkowo dużo szczęścia - paliwo się skończyło tak, że silnik zgasł po przekroczeniu mety i już nie dał się uruchomić (kilkanaście sekund starty z powody braku mocy było najmniejszym wymiarem kary
Wysłany: Nie 03 Kwi, 2011
wielkie gratki dla organizatorow - bardzo cieszy ze prawie kazda nasza sugestia jest wdrazana w zycie i przynosi wymierne korzysci (wplaty na konto, zapoznanie po petli)
nadal uwazam ze zapoznanie wg numerow to strata czasu, ale na drugim zapoznaniu nie bylo juz tego problemu, wiec kolejne gratki!
jesli chodzi o probe - mega szybka a zarazem bardzo techniczna - czasowo krotsza od poprzednich, ale to raczej wynikalo z predkosci, a nie z dlugosci
A co do samej imprezy to troszkę zły dobór opon spowodował że latałem bokami na mokrym jak nigdy, na treningu obracało mnie prawie na każdym kółku a na zapoznaniach też było kilka przygód. Niestety z każdą pętlą było coraz bardziej sucho i próba już nie była taka trudna bo dużą część szykan można było lecieć pełną bombą co faworyzowało mocniejsze auta. Po pierwszej pętli w klasie pierwszej 5 zawodników zmieściło sie w 3 sekundowej różnicy co dawało by naprawdę ostrą rywalizacje, choć i tak na mecie między 4 a 8 zawodnikiem były 4 sekundy więc nikt nie odpuszczał do samego końca co dawało nam naprawdę świetną zabawę i świetnie podsumowanie tej części sezonu.
Co do organizacji to jak zwykle na najwyższym poziomie, zawodników było naprawdę sporo i udało się wykonać zaplanowaną ilość przejazdów. Sędziowie bardzo szybko poprawiali szykany nawet jednego myślałem że przejadę ale zdążył uciec i tutaj widać dużą poprawę bo przy tak gęstym puszczaniu zawodników naprawdę szło wszystko sprawnie.
Pora na odbudowanie troszkę auta przygotowania go do maluch trophy a po sezonie wyścigowym na pewno będzie powrót na trasy super oesów.. dzięki wszystkim za tak wspaniałą zabawę.
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Również bardzo się podobało!!! Trasa szybsza niż na ostatnim superoesie ale w moim odczuciu spokojniejsza, większośc szykan na trójce. Na początku zrobiłem kilkanaście kółek po kartingu, żeby zobaczyć wogóle jak reaguja opony na taką nawierzchnie. Ku mojemu zaskoczeniu na mokrym robiłem fajne czasy i lałem nawet Grzecha. Jednak wraz z przesychaniem toru Maluchom zaczęły się przody trzymać i moja przewaga wskutek tego i moich błędów zaczęła topnieć. Ostatecznie przegrałem drugie miejsce z Sudołem o 0,81sek.
Szkoda, że na nast. trzeba tak długo czekać .
Podziękowania dla Organizatorów i szczególnie Sędziów, o których Prezes zapomnieł na sali .
czy ma ktos moze jakies fotki czerwonej hondy civic coupe numer 56 albo jakis filmik cos?
Impreza rewelacyjna:D pierwsze kółko bylo "najlepsze" w moim wykonaniu:D jazda figurowa na torze:D 4 spiny i juz nic nie dalo sie wiecej zrobic:D cdn.:D
_________________ GREEN FOX - Profesjonalne oklejanie pojazdów!
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Nie 03 Kwi, 2011
Jako pierwsze chciałem bardzo podziękować Krzychowi Menclowi za pomoc przy moim SC.
Jako drugie to reszcie zawodnikom i organizatorom za super zabawę No i jeszcze tacie, mamie, rodzeństwu....
nadal uwazam ze zapoznanie wg numerow to strata czasu, ale na drugim zapoznaniu nie bylo juz tego problemu, wiec kolejne gratki!
Zgadza się, ale nie było takiej potrzeby - na odprawie nie było mowy o ustawianiu się do zapoznania wg numerów, jeszcze dopytywałem Płakola tuż po odprawie.
Zawody pierwszorzędne szczególnie poranny trening i pierwsze przejazdy hehe nastawienie było na słonko i +20 st. a było jak było... z dębicy VIVO powinno się dachówkę robić bo wody to to się nie klei wcale na szczęście z każdym przejazdem było lepiej a i emocje rosły autko też tym razem nie grymasiło Podziękowania dla organizatorów za super imprezę, "personelu technicznego" za igranie ze śmiercią przy ustawianiu szykan, i za super współzawodnictwo dla konkurencji
Jako że trening był mokry, czyli fajny , postanowiłem zrobić krótki filmik poświęcony tylko wydarzeniom poprzedzającym właściwe zawody czwartego SuperOESu. Materiał z przejazdów na czas wkrótce.
Super to jest slajd w Legacy wokół beczki...
Szczerze powiedziawszy bardzo przyjemnie się to pstrykało - mam na pewno gdzieś ten klasyczny wóz na fotkach, także na dniach spodziewaj się na PW paczuszki małej...
PS. I ze wcześniejszych też coś mam...pamiętam tą damę w lutym na białych stalówkach, aj aj...
_________________ Mazda MX-5 1800 NB Miracle 14/2500 (Sport S) '00
Szczerze powiedziawszy bardzo przyjemnie się to pstrykało - mam na pewno gdzieś ten klasyczny wóz na fotkach, także na dniach spodziewaj się na PW paczuszki małej...
PS. I ze wcześniejszych też coś mam...pamiętam tą damę w lutym na białych stalówkach, aj aj...
Wysłany: Czw 07 Kwi, 2011
Impreza wiadomo, że super. U mnie nowość, mianowicie auto się ZEPSUŁO. Tak tak, na przedostatniej próbie przed metą straciłem możliwość zmiany biegów. Po kilkunastu minutach głośnej radości pod biurem (przepraszam postronnych) wrzuciłem "od dołu" 3-ci bieg i tak przejechałem ostatnią próbę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum