Waligor, a już chciałem startować do Ciebie z interpelacją, że nic mi nie napisałeś na ten temat chodzi mi o powrót naszego niejako duetu który sam sobą się napędza w rywalizacji
wjeżdzasz do gostynia, pierwsze rondo walisz na wprost, po lekkim prawym łuku, na którym studzienki rozmieszczone są tak, że nie moge ich wyminąć, dbając o mój twardy zawias, dojeżdzasz do rozwidlenia przed jakimiś kwietnikami i tu: nakaz jazdy w lewo tudzież w prawo, UWAGA: ster na prawą burte!!!
Dojeżdzasz do ronda i na rodzie skręcasz w lewo, objedź rondo najpierw do okoła wiesz o co chodzi w każdym razie kierunek na PIASKI, na BAZYLIKE jakąś tam. Widzisz wybrukowaną drogę przed sobą, wjeżdzasz na nią i masz po prawej tor jak chcesz to bliżej niedzieli możemy się umówić, żeby stanąć gdzieś pod gostyniem, to ja Ciebie poprowadzę
_________________ Co czuje kierowca, gdy wchodzi w ostry zakręt? Czuje, że życie jest piękne! Ja to jeszcze tych zakrętów nie umiem pokonywać
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Wto 22 Cze, 2010
Już wszystko wiem, thx
młody, tak Ci złoję dupę jeszcze, że będziesz ryczał, że prawie na własnej ziemi można tak przegrać a przynajmniej w Twoich rejonach Nie mogłem przepuścić takiego wyzwania
właśnie wróciłem z garażu i rycze... łzy mi kapią na klawiaturę i normalnie, jak nigdy się wkurw... przewód paliwowy mówi sam za siebie... 30 litrów paliwa w baku i pęknięty przewód zabraknie mnie... miłej zabawy życzę pozdrawiam
_________________ Co czuje kierowca, gdy wchodzi w ostry zakręt? Czuje, że życie jest piękne! Ja to jeszcze tych zakrętów nie umiem pokonywać
Auto: Fiat Seicento
Wysłany: Nie 27 Cze, 2010
Ogólnie jestem po imprezie i poza tym, że spaliłem się od słońca humor jak najbardziej dopisuje. Nawierzchnia toru i ogólnie tor bardzo fajne, cały czas mam pomysły jakby spróbować coś przejechać inaczej i jakby to wpłynęło na czasy Atmosfera bardzo sympatyczna, trochę tylko opóźnione było wyczytywanie kto ma się przygotować do wyjazdu, ale to po pierwszym przejeździe i tak wszyscy wiedzieli kiedy jadą. Sporym plusem były szybko podawane po przejeździe wszystkich wyników.
Witajcie. Moje odczucia z SuperOesu są również pozytywne choć wydaje mi się, że jeżdżenia mogłoby być więcej. Zdecydowanie należałoby skrócić przerwy pomiędzy pętlami. Po wywieszeniu wyników chłopaki z klasy 6 spokojnie mogli jechać ( bo oni już znali wyniki wcześniej ) biegając do wieżyczki ). Gratulacje i pozdrowienia dla zwycięzców i organizatorów.
_________________ .... prosta zaczyna się na początku zakrętu ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum