jeżeli warunki pogodowe się nie zmienią to będzie ciekawie;) normalnie Lubię to
_________________ Nie ważne czym jeździsz, ważne jak jeździsz...
Nie bryka lecz technika czyni z Ciebie zawodnika...
Poznańska Grupa Rajdowa
zimówka albo deszczówka wchodzi w grę bo jest mokro:)
_________________ Nie ważne czym jeździsz, ważne jak jeździsz...
Nie bryka lecz technika czyni z Ciebie zawodnika...
Za wcześnie żeby mówić o oponach. Myślę, że na dzień dzisiejszy śnieg jeszcze zalega na torze, a w tygodniu mają być jeszcze opady deszczu. Pewnie wybór będzie po prostu między deszczówkami a łysymi oponami (lub slickami, jak ktoś ma) w zależności czy w sobotę będzie padało.
No to samo miałem napisac deszczówka odpada bo walcze w Cento N wiec pozostaje lekko zdarta zima hehe:P jesli bedzie sucho to vivo choc ich rocznik przyblizony do roku produkcji mojego CC HAHA
wg regulaminu napewno kierowca ale i pilot pewnie też choć nie jest obowiązkowy w samej imprezie.
kurcze śniegu nie będzie ale za to będzie mokro i sie zastanawiam czy będzie na tyle ciepło by deszczowy markgum się odpowiednio dogrzał szczególnie na osi nienapędzanej.
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Skoro na wigilijnym się spisały to i teraz dadzą rade
A czy będzie mokro to nie do końca wiadomo. Odcinki w "lesie" to pewno tak ale na duzym torze jeśli nie będzie deszczu bezpośrednio przed SO to mogą być suche i deszczowy markgum nie dość, że nie będzie trzymał to jeszcze spłynie.
Chociaż nie wiem jak tam wygląda sytuacja po stopnieniu śniegu który był na torze. Jakies foto z dużej nitki by się przydało
Skoro na wigilijnym się spisały to i teraz dadzą rade
A czy będzie mokro to nie do końca wiadomo. Odcinki w "lesie" to pewno tak ale na duzym torze jeśli nie będzie deszczu bezpośrednio przed SO to mogą być suche i deszczowy markgum nie dość, że nie będzie trzymał to jeszcze spłynie.
Chociaż nie wiem jak tam wygląda sytuacja po stopnieniu śniegu który był na torze. Jakies foto z dużej nitki by się przydało
Wczoraj na dużej nitce czarno i mokro, nie ma śladu po śniegu. Plac Cygański i lasek - resztki śniegu, były, ale pewnie się wszystko roztopi.
Jeśli na I Sosie widziałem slicka to i teraz będzie slick a nie deszcze, zwłaszcza że tylko dzisiaj ma trochę popadać a jutro pewnie tak jak ostatnio śnieg tak teraz mokre miejsca rozjeżdżą się na zapoznaniu
_________________ www.All4safe.pl - Wszystko dla Bezpieczeństwa
Mocno się ktoś obrazi jeśli na ostatniej jutrzejszej pętli wystartuję jako pierwszy ?
Z przyczyn niezależnych muszę się możliwie szybko zrywać jutro.
Druga opcja - nie przyjechać ale tej nie biorę pod uwagę
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum