Wysłany: Sob 06 Lut, 2010 II SuperOES Tor Poznań (06.02.2010) - po imprezie
Jestem już w domu, całkiem zadowolony.
Więc jak dla mnie:
trasa super, jedzenie niezłe, organizacja z racji wylatywania na ostatnim zakręcie drugiej próby co drugiego zawodnika -
Moje umiejętności -
Mam nadzieję, że tym razem filmowcy mnie umieścili w swoich dziełach
fajne trasy:) organizatorzy mieli co robic dzisiaj... szkoda tylko ze byly 3 przejazdy ale dobre i to;d wynik bardzo slaby no ale zaspa zaliczona i wynik poszedl w las... winie za to lód:D i oczywiscie moje opony (a co mi tam to nie moja wina) ktore slabo sie napredzaly a jak juz sie rozpedzily to ciezko bylo nimi wyhamować. Dzieki wielkie za zabawe i do zobaczenia:)
_________________ GREEN FOX - Profesjonalne oklejanie pojazdów!
Wysłany: Sob 06 Lut, 2010 II SuperOES Tor Poznań 6.02.2010- Po Imprezie
No i znów tragedia - końcowka generalki , byliśmy chyba najczęściej wyciąganą załogą na zawodach Raz nawet Quadem dało rade . Na 6 przejazdów 4- wyciągania
No cóż życie ale fajnie sie bawiłem.
Najciekawiej wypełniały czas wyprawy Patrolem kuzyna, do wyciągania innych klientów .
Czekam na odwilż bo wychodzi na to ze na sniegu jestem cienki
Witam, dzięki wszystkim za rajd, dla mnie niesamowita zabawa, choć przyznaje miałem dzisiaj delikatne ciśnionko, bo zaopiekował się mną dzisiaj Padera, a po jego ostatnich opisach na forum sami wiecie, to był mój drugi SO w życiu, pierwszy w takich warunkach, i chyba nie było najgorzej, poza ruszaniem. Dzięki jeszcze raz Padera W szczególności pozdrawiam też Kubę Rogale za kilka cennych wskazówek, i wszystkich których miałem okazję dziś poznać. Dzięki również za foty, czekam za kolejnymi i za filmikami. Pozdro z Czerwonego Roverka ;]
Auto: w marzeniach
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010
Gratulacje dla najlepszej trójki w generalcje, w szczególności dla Kuby Rogali - wynik niesamowity! Brawo
Z punktu widzenia fotografa powiem tylko, że warunki pogodowe były prawie takie jak na Syberii. Bardzo ciężko było wytrzymać w tym wietrze i mrozie znad Rosji.
I powiem, dzialo się wiele, fruwający śnieg, niekontrolowane poślizgi na lodzie i piękne boooki w tym śniegu, wpadanie w zaspy... oj ciekawie było. Tutaj należą się podziękowania dla 3 panów z ekipy fotografów, którzy dzielnie wyciągali zawieszone na śniegu samochody.
Cała reszta zdjęć będzie u mnie w galerii w najbliższych dniach.
Witam! Rajdzik całkiem fajny. Szkoda, że tylko 3 pętle, ale można sie było spodziwać po przejechaniu zapoznania , ze tak będzie A było mega godnie na trasie, szczególnie "babajaga" bez szykan. Świetne uczucie lecieć tam malcem na 4 biegu cały zakręt slajdem.
Mam też nadzieje, że a następnych SOSach w klasie będzie więcej załóg.
Aha , jak wygląda klasyfikacja na koniec sezonu? Jak sie punktuje miejsca ?
1 miejsce - 10 pkt ?
2 miejsce - 8 pkt ?
3 miejsce - 6 pkt ?
Gratuluje zwycięzcom i DZIĘKUJĘ sędziom i organizatorom.
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010
Gratki dla zwycięzców!
Jak zawsze bardzo fajnie (może po za czekaniem). Specjalne dzięki dwóm Panom z gt i seja za próby użyczenia prądu, przyczyną okazał się odłączony jeden przewodzik
Szkoda, że następny SOS juz pewnie nie będzie zimowy.
Pozdrawiam i do spotkania
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
www.pansamochodzik.prv.pl
Mega fajnie, super organizacja …
Bliski kontakt z beczką, pocałunek zderzaka z zaspą oraz jeden oberek. Oby na następnym Oesie też były takie śnieżne warunki
Oby na następnym Oesie też były takie śnieżne warunki
Zgadzam się z Tobą Justyna ale żeby było Cieplej brrr... Ciężki żywot fotografów
Co do całej imprezy to mega pozytywnie, widziałem po zawodnikach wielką satysfakcje i zabawę, śnieg latał w powietrzy było naprawdę ciekawie co widac na zdjęciach.
Aha , jak wygląda klasyfikacja na koniec sezonu? Jak sie punktuje miejsca ?
PUNKTACJA W KLASACH
Miejsce 1---2--3--4--5--6--7--8
Punkty 10--8--6--5--4--3--2--1
PUNKTACJA W KLASYFIKACJI GENERALNEJ
Miejsce 1--- 2---- 3---- 4--- 5---- 6--- 7--- 8-- 9-- 10-- 11-- 12-- 13-- 14-- 15
Punkty 20-- 17-- 15-- 13-- 11-- 10-- 9--- 8-- 7-- 6---- 5--- 4---- 3---- 2---- 1
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum