aha
Zobaczyć Tomka Porawskiego znów w akcji... bezcenne
Żałuje że nie mogłem w sobotę zobaczyć Was w akcji... ale to co pokazał Tomek na filmiku oraz końcowy wynik pokazuje, że stary mistrz jest w dobrej formie....
A i gratki dla Łukasza... great driver w aucie za mniej niż 1000
Pozdrawiam
_________________ www.unolot.pl
"Ale Ty chciałeś tędy przejechać? "
[ Dodano: Pon 18 Sty, 2010 ] Agniess, świetne zdjęcia... jak zawsze
_________________ jest tylko jeden tor gdzie śmierć w oczy zagląda
eeee, chlopaki to nie bylo tak jak mowicie, musialem wjechac na trawe po wewn. stronie toru zeby moc stamtad Was obserwowac (nigdzie indziej nie dalo nie wjechac, zeby bylo widac szykane) no i wjechalem w miejscu gdzie bylo najmniej sniegu i wszystko szlo ladnie i pieknie dopoki nie wpadlem przednim lewym kolem w dziure w ziemi (wkopane opony w ziemie ;o - skad sie tam wziely i po co ogole sa wkopane w ziemie - nie mam pojecia)...gdyby nie te opony w ziemi spokojnie bym sobie tam wjechal i stal Nie mniej jednak dziekuje kolega z hondy za uzyczenie linki i koledze z subaru za wyciagniecie ogolnie, fajnie, ze gdy ktos wpadl w zaspe, za chwile podjezdzal ktos kto akurat byl na starcie i pomagal go wyciagać - dzieki Wam impreza przebiegla bez wiekszych przerw na wyciaganie aut. A ja na przyszlosc mam nauczke, zeby nie wjezdzac w nieznane rejony Toru do zobaczenia na nast superoesie. pozdrawiam
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH FORUMOWICZOW
JESTEM KISZI, ......
nie krzycz!! znasz zasady netykiety??
G napisał/a:
skad sie tam wziely i po co ogole sa wkopane w ziemie - nie mam pojecia
z takich wkopanych opon są zrobione studzienki odpływowe.
Jak jest cieplej to niektóre są pozaznaczane stojacymi oponami, a teraz to sami wiecie dlaczego nie widać
Rada dla fotografujących: uważajcie gdzie chodzicie, niektóre studzienki mają ok 1m głębokości i możecie sobie coś skrecić
_________________ Granica poślizgu kontrolowanego znajduje sie daleko za punktem w którym instynkt samozachowawczy ustepuje miejsca manii samobójczej.
Ja chciałbym najbardziej pogratulować kierownikowi czerwonego Golfa (niestety nie znam) który chciał staranować największą zaspę na torze Poznań Po prostu miszcz
A ja już myślałem że o kogoś innego chodzi i chciałem przekazać bratu BTW: Chyba już czas zmienić avatar
Co do samego OESu krótko: kupa frajdy:) Wynik nie za dobry odzwierciedla brak dużych doświadczeń w takiej aurze, jednak z próby na próbę było coraz lepiej:) Dawno nie było imprezy na której się tyle nauczyłem:)
Co do zdjęć Agniess:) tak się zastanawiałem czy czasem nie wcięło jakoś dużej części tej galerii - tylko 9 stron i brak CRX-ów ?! Opuściłaś się panna Dobra, nie narzekam - mam 2 fotki z treningu
Auto: w marzeniach
Wysłany: Sro 20 Sty, 2010
adamus napisał/a:
Co do zdjęć Agniess:) tak się zastanawiałem czy czasem nie wcięło jakoś dużej części tej galerii - tylko 9 stron i brak CRX-ów ?! Opuściłaś się panna Dobra, nie narzekam - mam 2 fotki z treningu
No prawda jest taka, że w tym sezonie zamieszczam w galerii tylko wybrane i najlepsze zdjęcia, bez powtórzeń itd. Napisałam, że w razie czego proszę o kontakt.
Zdjęć łącznie zrobiłam ok 700, w galerii jest ich ponad 200.
Gdybym miała wszystkie zdjęcia zamieszczać, to nikomu nie chciałoby się tego przeglądać, a tak w razie czego można się ze mną skontaktować. Poza tym zmieniłam sprzęt na lepszy, co pewnie właśnie widać - są te zdjęcia ostrzejsze. I tu pozdrawiam vftsa.
Ty Adam akurat masz sporo zdjęć gorzej z drugim CRXem Bartosza no przykro mi, tak się musiało złożyć, że wtedy może już tak zmarznięta byłam, że poszłam się ogrzać do biura.
6. lutego się poprawię jeśli o to chodzi
[ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 ]
Momencik, znalazłam dwa zdjęcia Bartosza z treningu, ale są
Wysłany: Sro 20 Sty, 2010
Waligor napisał/a:
Bartosz napisał/a:
Kurde z tym 6.02 bedzie problem. Kto wymyślił urządzanie egzaminów w dniu SuperOesu!!!!!!
Mam to samo. Więc nie wystartuję, ew. jak egzamin będzie rano, to po egzaminie przyjadę zdjęcia porobić, albo chociaż popatrzeć sobie jak wam idzie.
To Tylko dopytka z fizyki ej.
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
www.pansamochodzik.prv.pl
No tak, to tylko 25 klatek na sekundę, mogłem przelecieć między nimi - nie dobrz, nie dobrz. Dobrze więc że się choćby na jednej niezarejestrowałem, bo byłby przekaz podprogowy z ładą hehe :D:D
Tak mnie teraz naszło po obejrzeniu kilku zdjęć.
Najbardziej nie podobało się mi zachowanie Teamu50.
Na wejściu czytaj badaniach wepchli się w kolejkę niewiadomo dlaczego.
Gdy wybralem numer startowy prawie zostal on mi z rak wydarty bo team sobie wybral numeracje...
W ogole bardzo dziwni ludzie patrzyli sie na mnie stale jak bym im minimum opony poprzebijal.
Witam,
z tej strony Adam z Team50 (Impreza gt).
Aż się zarejstrowałem jak przeczytałem...
Otóż co do wepchnięcia w kolejkę to auto moje stało sobie na poboczu przed bramą zdjęte z lawety od godziny 6.30 bo wtedy tez dojechalismy (200km)- stalo odpalone i podjechalem z kolega wsiadlem w nie i podjechalem 20metrow do przodu na badanie wiec nie wiem o co chodzi, jak je uruchamialem to tylko portier byl
Co do numerów to ja mialem 11 i pani w biurze zapytala czy chcemy miec razem numery powiedzalem ze mi to obojetne i poszedlem przylpeic numery na auto. Pozniej brali inni od nas i moze cos tam chcieli w kolejnosci bo wiedzieli ze biuro pytalo o to. Nie wiem dokaldnie o co chodzi ale jesli ktos zle cos odebral z zachowania mojego badz kolegow/kolezanek to przepraszam za wszytskich
Bylismy w Poznaniu 2 raz a orazu sie cos nie podoba.... smutne troche ale jak pisalem poprawimy sie
Bylismy w Poznaniu 2 raz a orazu sie cos nie podoba.... smutne troche ale jak pisalem poprawimy sie
Ja staram się być bezkonfliktowy pisze co mnie boli i to wszystko. Wole napisać wprost niż tłumić to w sobie. Beez żadnego problemu podam dłoń każdemu i jeszcze chętniej się pościgam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum