dzięki wszystkim co wystali w tym mrozie, sędzią, organizatorom, fotoreporterom i kibicom.
Fajnie jest zobaczyć zmagania od strony kibica i dzięki wam to jest możliwe, obydwa klipy fajne i każdy ma swoje zalety jak i tam jakieś małe wady;) zresztą tak jak sam super oes zawsze ma jakieś wady tym razem kolejny raz nikt nie potrafił jechać wg kolejności!! Jak by nie patrzeć na starcie stało 2 sędziów i może szło to jakoś ogarnąć ale myślę że przedewszystkim to od nas zależy, choć nie każde miejsce startu pozwala na ułożenie tutaj jak się już stanęło w kolejce to ciężko było się zamienić.
Zabrakło oczywiście 5 przejazdu i mi troszkę było szkoda tej prostej pod wiaduktem bo tam widziałem były typowo zimowe warunki a nawet jak był tam sam lód to można było choć ten nawrót ustawić dalej. Liczę że tym razem będzie śnieg i słoneczko przy kilku stopniach w minusie.
_________________ G Ł O Ś N O i BOKIEM...
Poznańska Grupa Rajdowa
Do wszystkich, którzy poprosili o materiał ze swoją załogą :
Zostałem prawie zasypany zgłoszeniami, żeby sprawdzić czy mam wystarczająco materiału na osobny filmik z daną załogą muszę przekopać się przez całe tony materiału - chwilę to trwa, także proszę o cierpliwość
Pozatym przy tylu załogach zgłoszonych na SO i 4 pętlach nie jestem w stanie nagrać wszystkich i wszystkiego, więc na III SO (nie na II, bo niestety mnie nie będzie) będe zbierał zamówienia na filmiki PRZED zawodami.
Auto: Punto
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012
Jak zwykle impreza Super!!! Podziękowania dla Fotografek i Fotografów za fajne galerie. No i klipy również extra. Już nie mogę się doczekać następnej imprezy
Co do delikatnej krytyki to nie mogłem załapać jak się ustawić na starcie, bo numery startowe nie rządziły, tak poza tym super, trzymajcie tak dalej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum