Poprzedni temat «» Następny temat
I Runda Super OS 2011 GOSTYŃ (20.03.2011) + Kalendarz 2011
Autor Wiadomość
młody 
WRC

Auto: Sej Sporting
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2011   

motyl napisał/a:
Mogłeś przyjechać do Ostrowa, my "pracowaliśmy" w sobote 8-2:30 (tak 2:30 a nie 14) i w niedziele 6:30-21 ale było ZAJ******
fajnie, że istnieją tacy pracowici ludzie :mrgreen: Przenieście się do Gostynia :!: :twisted: Niestety, fundusze... Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Ale ja nie chce budować wrażenia bręczącego i wiecznie niezadowolonego. Zawsze staram się na przekór stereotypowej mentalności Polaka wszystko chwalić i nie narzekać. I tak mamy dobrze, niektórzy mają gorzej. Jednak... na organizatorów SOSu w Gostyniu, nie da się nie narzekać.

krecha18 
WRC

młody napisał/a:
Przenieście się do Gostynia :!:

Po co mają się przenosić do Gostynia?? Nic więcej się z trasą nie wymyśli oprócz większej liczby przejazdów. Niech zrobią za rok kolejny taki KJS w Ostrowie a na pewno z chęcią tam pojadę:)

swedish 
A-grupa

Auto: Fiat Seicento 1.1

Popieram chłopaki w Ostrowie stanęli na wysokości zadania i było rewelka prawdziwa próba sił, umiejętności prawdziwy sprawdzian. Z tego co słysze to co raz więcej osób odpuszcza SO a przynajmniej Gostyń nuda dla wielu... Każdy lubi coś innego ...

chojnik 
WRC

Auto: SCS

swedish napisał/a:
Każdy lubi coś innego ...

Dokładnie tak :)

Prawda jest taka ,że jeśli ktoś chcę pojeździć cywilnym autem i nie zrobić sobie i autu krzywdy Gostyń jest fajną kameralną opcją.

Prawda jest taka, że to takie rajdowe przedszkole powiedzmy, bo jazda na jednym biegu ,ale uczy pokory i wypracowania "kreski przejazdu" ,płynności i szanowania prędkości - dla wyjadaczy faktycznie nudne, ale tak jak napisałeś dla każdego coś innego ;)

Mam nadzieję ,że kiedyś dorobię się rajdówki z prawdziwego zdażenia i budżetu pozwalającego na jazdę w ostrowie czy Poznaniu :) :drive:

Waligor 
WRC

Auto: Fiat Seicento

Dzięki za gratki, wam również gratuluję, coraz lepiej wam to idzie :) A tak to ja Gostyń lubię za nawierzchnię, strasznie mi się ona podoba ;) Przejazdów mogło być więcej, ale za to plus za karting ;) A Ostrów jak się uda, to będzie kolejny i zobaczymy czy pojadę, jak to wyjdzie :)

spoono 
A-grupa

Cytat:
Prawda jest taka, że to takie rajdowe przedszkole powiedzmy,

i za to wlasnie lubie Gostyn :)

a co do drugiej rundy to dziekuje i organizatorom i zawodnikom za rywalizacje :)

fajna pogoda dopelnila radosci :)

młody 
WRC

Wysłany: Sro 04 Maj, 2011   

http://www.automobilklub.leszno.pl/ tak w gwoli przypomnienia ;-) III runda w najbliższą niedzielę.

spoono 
A-grupa

Wysłany: Czw 05 Maj, 2011   

si :)

znowu powiem żonie, że pojechałem do biedronki na zakupy :D

smora
nowy

czy w SuperOESie w Gostyniu potrzebny jest pilot? nigdy nie jechalem i wlasnie sie przymierzam do startu :)

Waligor 
WRC

Auto: Fiat Seicento

Nie, na żadne Super OSy i Rallysprinty nie potrzeba pilota. Do tego tor w Gostyniu jest bardzo mały i prosty, także w od razu zapamiętasz trasę :)

smora
nowy

na jedna z rund BMW Challenge trzeba pilota więc wolalem sie upewnic. a mapke widzialem i faktycznie tor prosty, jak to karting.

Misza
WRC

Auto: Mazda MX-5 / Fiat Seicento
Wysłany: Pią 06 Maj, 2011   

smora napisał/a:
na jedna z rund BMW Challenge trzeba pilota więc wolalem sie upewnic. a mapke widzialem i faktycznie tor prosty, jak to karting.

Do tego wąski (8m) i wolny (większość przejeżdża praktycznie całość na dwójce z dwoma zakrętami na jedynce). No ale na pewno dla odmiany warto przynajmniej raz się wybrać :) Gdybym był w ten weekend w Poznaniu, to pewnie bym zawitał - a tak, życzę wszystkim dobrej zabawy :)

młody 
WRC

Wysłany: Pon 09 Maj, 2011   

To może coś powiem, w sensie napiszę...
W sensie po III rundzie mini superoesu w Gostyniu :mrgreen:

Zacznę od początku i napiszę, że na początku :mrgreen: byłem rozyebany "profesjonalizmem" Organizatorów, a w szczególności jednego, tego który odwalił odprawę. "Dzisiaj kończymy na czterech przejazdach, musimy się sprężyć do 14nastej, bo leci formuła w telewizorzu, hahaha"... Hmm... śmieszne :podupie: Jakbym chciał sobie F1 pooglądać, to bym w domu został i za 80 zł piwa nakupił. Mam brata, 8 lat, który potrafi skręcić lepszą wymówkę, gdy mu się nie chce czegoś robić...

Ale to jedyny mankament tego przedsięwzięcia i szkoda, że zacząłem właśnie od minusa, no aczkolwiek nie mogłem. Skoro na starcie staje 30kilka załóg i mamy słoneczną niedzielę, to czemu nie można pojeździć do 16-17 robiąc 6 pętli :?: :!: Źli ludzie, na złym miejscu... koniec narzekań :!:

Inni mają gorzej, dobrze, że mamy chociaż COŚ w postaci mini superoesu gostyńskiego. Gratulacje dla Waligora, oczywiście, za psychopatyczną jazdę, za pierwsze miejsce, gratulacje, że pozabijałby kilku kibiców beczką z opon :twisted: Gratulacje dla Grześka Ratajczaka, który prawie łyknął Adama :mrgreen: spoono, gratki za łyknięcie Patryka Ciesielskiego, bo chyba wcześniej się to nie udawało :piwko:

Dzięki za super atmosferę :!:

Pomijając uwzględniony powyżej jeden minus, impreza na 5 :!: Bardzo miło się jeździło, w nocy nie mogłem zasnąć, tak mnie nogi rozbolały :mrgreen: Fajnie, że również w Gostyniu klasa II jest najbardziej obfitą w załogi. Jest z kim powalczyć i cieszyć się z miejsca nie na trzech zawodników, ale na ośmiu/dziewięciu.

Misza
WRC

Auto: Mazda MX-5 / Fiat Seicento

młody napisał/a:

Zacznę od początku i napiszę, że na początku :mrgreen: byłem rozyebany "profesjonalizmem" Organizatorów, a w szczególności jednego, tego który odwalił odprawę. "Dzisiaj kończymy na czterech przejazdach, musimy się sprężyć do 14nastej, bo leci formuła w telewizorzu, hahaha"... Hmm... śmieszne :podupie: Jakbym chciał sobie F1 pooglądać, to bym w domu został i za 80 zł piwa nakupił. Mam brata, 8 lat, który potrafi skręcić lepszą wymówkę, gdy mu się nie chce czegoś robić...

To jest jakaś masakra. Wszyscy powyżej dyskutują o złym podejściu organizatorów i próbie wpłynięcia na zwiększenie liczby przejazdów, a oni wyskakują z czymś takim... Chyba straciłem wszelkie nadzieje na poprawę sytuacji...

młody 
WRC

Misza napisał/a:
To jest jakaś masakra. Wszyscy powyżej dyskutują o złym podejściu organizatorów i próbie wpłynięcia na zwiększenie liczby przejazdów, a oni wyskakują z czymś takim... Chyba straciłem wszelkie nadzieje na poprawę sytuacji...
myślę, że organizatorzy, którzy wiekiem "sięgają pierwszej wojny światowej", nikomu nie ubliżając, na pewno nie przeglądają owego forum, z wiadomych przyczyn. Ciekaw jestem, czy coś by dało wystosowanie maila do AL :?:

spoono 
A-grupa

Wysłany: Pią 13 Maj, 2011   

młody napisał/a:
Inni mają gorzej, dobrze, że mamy chociaż COŚ w postaci mini superoesu gostyńskiego. Gratulacje dla Waligora, oczywiście, za psychopatyczną jazdę, za pierwsze miejsce, gratulacje, że pozabijałby kilku kibiców beczką z opon :twisted: Gratulacje dla Grześka Ratajczaka, który prawie łyknął Adama :mrgreen: spoono, gratki za łyknięcie Patryka Ciesielskiego, bo chyba wcześniej się to nie udawało :piwko:

hehe :)

nastepnym razem trzeba poddac pod rozwage kolejna runde na samym poczatku i troche pomeczyc bule organizatorom ;) zeby wiecej jezdzenia bylo ;) moze uda sie ich przekonac ;)

wyprzedzenie Patryka o 0,2 s w perspektywie 8 pomiarowych okrazen nie nazwalbym lyknieciem ;) to raczej "o błysk szprychy" ;) prawda jest taka, że tylko dzięki temu, że opony mu nie kleiły, to dałem radę konkurować ;)

jeszcze sporo musze sie nauczyc, by jezdzic tak czysto jak Patryk ;)

wazne, ze jest z kim sie scigac i że atmosfera na wycigach jest przyjacielska, bo w koncu nie bijemy sie o złote kalesony :mrgreen:

Odpowiedz do tematu