Wysłany: Nie 20 Lis, 2011 9 SuperOES w Ostrowie na Wyładowni Węgla!!Zapraszamy
Ostrowska Grupa Rajdowa ma zaszczyt zaprosić wszystkich amatorów sportowej jazdy na 9 SuperOES w Ostrowie, który odbędzie się 27 listopada 2011 na dobrze znanym niektórym załogą odcinku.
Lokalizacja: ulica Węglowa 4 w Ostrowie Wielkopolskim (obok bazy paliwowej ORLEN).
Nawierzchnia:Asfaltowo, betonowa miejscami z "syfem"(ogólnie równo)
Będzie jeszcze ciekawsza i szybsza konfiguracja na placu między kilkunastometrowymi hałdami węgla. Na trasie w opcji będzie również "Hopa"!!! Satysfakcja GWARANTOWANA!!!
Szczegółowe informacje i zgłoszenia na www.wrc-ostrow.pl ZAPRASZAMY.
Dzięki WIELKIE!!! Tak szalonej "krowy" i tak żądnej krwi, to jeszcze nie widziałem hehe Klimacik wyśmienity, w gaciach pełno i hopa która strasznie brzmiała, a nie demolowała auta. Dawno tak sie nie strachałem przed odcinkami i juz dawno tak bardzo się nie cieszyłem że kończę na czterech kołach z całą budą. Organizacja też na celujący. Jedyny delikikatny minusik to że kibicom nie było dane pooglądać ciekawych dzwonów a pare ich było.Rozumiem jednak, że skoro właściciel placu tak postanowił to cóż... Dobrze że organizatorzy "elastyczni" byli i klasami puszczali. Bo w tych okolicznościach to był jedyny możliwy wyśmienity sposób. Ciepło pozdrawiamy i czekamy na następne spotkanie z jałówką. Pan Dyrektor też super sie spisał BRAVO!!!
p.s. wkrótce onboardy
Gratulacje dla OGR-ów impreza jak dla nas naprawdę bardzo dobra, a odcinek przeszedł sam siebie - takiej adrenaliny dawno nie miałem! Limany gratulacje 1 miejsca i czekam z niecierpliwością na filmiki z przejazdów muszę to zobaczyć!
pozdrowienia dla organizatorów i wszystkich rajdowców
Auto: Punto
Wysłany: Sro 30 Lis, 2011
My również gratulujemy OGR. Impreza dla nas super. Świetnie się bawiliśmy i do następnego razu. Rywalizacja kolejno klasami rekompensowała brak kibiców. Chłopaki trzymajcie tak dalej. Świetna organizacja.
Pozdrawiamy
QvadratRacingTeam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum