Wysłany: Sob 28 Maj, 2011
Dziś niestety nie byłem na torze. Jak było? Czasy? Na filmiku widać grube modyfikacje
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
www.pansamochodzik.prv.pl
Wysłany: Nie 29 Maj, 2011
K.Białas napisał/a:
Ehh o czasach ciężko mówić... Był to wyścig pokazowy można powiedzieć za SaftyCarem :/ Szkoda bo myślałem, że to będą normalne wyścigi
To się ucieszyli chłopaki dojeżdżający z daleka. Czyli Poznań jak zawsze się popisał
_________________ "...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
RUFF napisał/a:
To byl spacerek. Ekipa z Poznania zdyskwalifikowana, za uwaga Wyprzedzanie !!! I to by bylo na tyle po zawodach...
Fajna ta "runda".
Poznańska frakcja trzyma poziom
Dlaczego organizator nie powiadomił uczestników, że nie będzie wyścigów? Po co w takim razie cała ta szopka o maluch trophy? Zaczynam się cieszyć, że pare dni przed startem okazała się skopana klatka i uszkodzona UPG.
To byl spacerek. Ekipa z Poznania zdyskwalifikowana, za uwaga Wyprzedzanie !!! I to by bylo na tyle po zawodach...
Fajna ta "runda".
Poznańska frakcja trzyma poziom
Dlaczego organizator nie powiadomił uczestników, że nie będzie wyścigów? Po co w takim razie cała ta szopka o maluch trophy?
Bo chłopaki źle zinterpretowali regulamin i nie doczytali, że podczas wyścigów będą grilla w aucie robić
Pic na wode fotomontaż szkoda tylko tej kasy i czasu na przygotowanie aut pod regulamin. Ja odrazu wietrzyłem podstęp więc sie nie szykowalem. Ale YTP i Oesy dalej będziemy latać. Tam chociaz można odkręcic
No szkoda miało być pieknie a wyszło jak zwykle, za te pieniądze mozna o wiele wiecej i fajniej sobie polatać!!! Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, poznanskie malarie prezentuja sie o niebo lepiej, trycek w koncu odmalował malucha , w każdym razie nie ma rdzy!!, chłopcy wygladaja profeska w kombinezonach i to chyba na tyle, acha trzymaja forme:) a ta dyska swiadczy o tym ze od poczatku do konca kibel te maluch tropy i tyle
A to nie miało być przypadkiem, że tylko ta "runda" miała wyglądać w ten sposób? Ogólnie fajna inicjatywa, chętnych wystarczająco... oby jeszcze wypaliło
gimof dla czego wypowiadasz się w temacie o którym jak sądzę z wypowiedzi nie masz zielonego pojęcia ?
Niektórzy zresztą też. "podstęp" ??? Od samego początku było wiadomo, że obecny rok to wyłącznie rundy pokazowe. Chodzi o zaistnienie w świadomości ludzi, którzy są decyzyjni w kwestii dopuszczenia lub nie już prawdziwego ścigania w przyszłym roku.
Czy Wam się wydaje, że jak się zgłosi ileś osób do ścigania to PZM czeka z otwartymi ramionami ?
Czy wam się wydaje, że ktoś dopuści do ścigania auta które nie są do tego przygotowane na 100% ?
I tak dobrze, że w ogóle udało się to co się udało.
Dobrze, że komuś się chciało, dobrze, że są chętni. Niedobrze, że zawsze się malkontenci trafią. Ja w każdym razie trzymam kciuki choć startować w tym nie będę.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Auto: 126p nadal w budowie
Byłem, widziałem. Załamka
To się powinno nazywać "Maluch lans on the track" A nie maluch trophy... Albo mam lepszy pomysł niech wyścigi polegają na tym, że:
Przed startem wszyscy zawodnicy będą losować numerki.
Te numerki to miejsca startowe, ale uwaga.
Trzeba jechać gęsiego i bez wyprzedzania,
bo te numerki to także kolejność wjazdu na metę.
Prawda, że to bezpieczny i widowiskowy sport?
Od początku było wiadomo, że pierwsze rundy mają mieć charakter tylko i wyłącznie pokazowy. Jazda gęsiego bez wyprzedania. Żeby się POKAZAĆ!!! A nie ŚCIGAĆ!!! Prawdziwe ściganie ma nastąpić w sezonie 2012. A niektórzy z Was myśleli, że wpuszczą bandę w maluchach na tor, bez licencji i będą odbywać się normalne wyścigi? Żałośni jesteście malkontenci.
A co do dyskwalifikacji to się nie dziwię, ponieważ przed samym biegiem pokazowym odbyło się spotkanie kierowców i Christoph jeszcze raz każdemu mówił że to ma być pokaz a nie wyścig. Ale że niektórzy nie umieją się zachować to nie moja wina.
DeZ, niech odpowiedzią na Twe pytanie będzie wypowiedź royber`a.
ziober napisał/a:
. Jazda gęsiego bez wyprzedania.
Równie dobrze można było zoorganizować taką rundę na Starym Rynku.
DeZ napisał/a:
Czy wam się wydaje, że ktoś dopuści do ścigania auta które nie są do tego przygotowane na 100% ?
Z tego co wiem nie było nawet solidnego BK dla maluchów. Skąd zatem taka wiedza?
ziober napisał/a:
Jazda gęsiego bez wyprzedania.
Gdzie w takim razie widnieje taki zapis w regulaminie maluch trophy?
Jeżeli miałbyś odwagę będąc dyrektorem zawodów dopuścić do ścigania maluchy w obecnym stanie technicznym to przy następnych wyborach głosuję na Ciebie.
Jaki sens miało by takie dokładne badanie jak było wiadomo, że to runda pokazowa bez spinania.
Ogólnie jak czytam Wasze wypowiedzi to jak byście z jakiejś konkurencyjnej firmy byli.
No lekka żenada.
_________________ ... "coś być musi do cholery za zakrętem" ...
Ogólnie jak czytam Wasze wypowiedzi to jak byście z jakiejś konkurencyjnej firmy byli.
No lekka żenada.
Chodzi o to, że powstał regulamin, którego mieliśmy się trzymać. Regulamin jak to regulamin ustala pewne zasady, których trzeba się trzymać i które kosztują.
Gdyby było napisane to jest pokazówka, zabawa potrzeba garnek na głowę plus ładnie polakierowany maluch to myślę, iż nie było by problemu. Ja i kilka osób (wiem) spinali się, a wyszła z tego zabawa dla 16 latków.
Auto: 126p
DeZ napisał/a:
maluchy w obecnym stanie technicznym
Co kolega ma konkretnie na myśli?
Jako widz odczuwam lekki niedosyt. Spodziewalem sie czegos wiecej. Bardzo liczylem na przyjazd W. Janeckiego i K. Tadli, ale jezeli reszta rund bedzie wygladala podobnie, watpie ze nas odwiedza. Mam nadzieje, ze przede wszystkim zostanie wydluzony czas przejazdow. Sukces medialny jest(moim skromnym zdaniem), wiec powinno byc tylko lepiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum